Vleugels Den Haag

Vleugels
Den Haag

Vleugels is een praktijkcentrum voor complementaire geneeskunde en gezondheid in het Zeeheldenkwartier, met een breed aanbod in activiteiten rond gezondheid en bewustzijn. De ruimtes zijn per uur, per dagdeel of per dag te huur.

Vleugels is een praktijkcentrum voor complementaire geneeskunde en gezondheid in het Zeeheldenkwartier, aan de rand van het centrum van Den Haag. We houden van verbinding. Je kunt hier verschillende ruimtes huren voor o.a. trainingen, workshops en individuele sessies. Er zijn bij Vleugels meerdere therapeuten gevestigd, waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld, homeopathie, kinesiologie, massages, ayurveda en vele andere therapievormen.

We hebben een breed aanbod in activiteiten met betrekking tot gezondheid en bewustzijn.

De ruimtes bij Vleugels in het Zeeheldenkwartier zijn per uur, per dagdeel of per dag te huur. Ook zijn er mogelijkheden om het gehele pand te huren. 

 

Over Vleugels

Wat over Vleugels…

Het idee van Vleugels is jaren geleden vanuit een wens ontstaan. Ik werkte alleen in een praktijk en voelde steeds meer de behoefte om samen te werken en ideeën over een bewustere manier van leven vorm te geven.

Met een beetje spaargeld, het overwinnen van moeilijkheden maar ook geluk en zelf alles verbouwen lukte om Vleugels in 2015 neer te zetten.

Mondi, onze zoon gaf aan graag mee te willen werken aan dit project en sindsdien werken we samen om van Vleugels iets moois te maken.

Mondi komt uit het bedrijfsleven en weet veel van bedrijfsvoering en verkooptechnieken en ikzelf heb twee therapeutische opleidingen gedaan en altijd met mensen gewerkt.

Wat ons allebei bezighoudt is het doorgronden van de menselijke natuur, onze leefomgeving en hoe we daar zoveel mogelijk verantwoordelijkheid voor kunnen nemen. We passen dit uitgangspunt toe op onszelf en dragen het uit in Vleugels, dat heeft tot gevolg dat Vleugels een plek is geworden waar veel mensen werken en komen die graag iets willen toevoegen aan de wereld, in welke vorm dan ook.

Vleugels heeft echt een groei door moeten maken. We begonnen met het combineren van een gezondheidscafeetje, het verhuren van verschillende ruimtes en mijn praktijk. We zijn gestopt met het cafeetje en richten ons nu op het bieden aan ruimte voor groepen, individuele verhuur, mijn praktijk, workshops, lezingen, opleidingen en evenementen. De juiste keuze bleek want we kunnen nu doen waar ons hart ligt!

Voor groepen, opleidingen of workshops bieden we de mogelijkheid om gedeeltelijk of de hele zaak af te huren. We kunnen een heerlijke vegetarische lunch zorgen, maar eigen consumpties meenemen mag ook.

Therapeuten of masseurs kunnen de grotere lichte studio of een praktijkruimte huren.

Ik hoop je te mogen ontmoeten bij Vleugels,

Francine.


Vleugels

Francine Westerduin

Elandstraat 77 A
2513 GM Den Haag

Vleugels Den Haag