Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel

Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel
Den Haag - Scheveningen

Midden in het hart van Scheveningen, dichtbij zee en weg van de drukte, ligt dit heerlijke kleinschalige gezondzijnscentrum verstopt. Een rustige, geborgen en fijne plek waar je jezelf mag ontmoeten en kunt verbinden met jouw authentieke zijn.

Midden in het hart van Scheveningen, dichtbij de zee en weg van de drukte, ligt dit heerlijke kleinschalige gezondzijnscentrum verstopt. Een rustige, geborgen en fijne plek waar je jezelf mag ont-moeten en opnieuw kunt verbinden met jouw authentieke zijn. Ruimte om thuis te komen bij je zelf, in contact met je Lichaam en Ziel. Op een manier die bij jou past, in jouw tempo.Vanuit deze bijzondere ruimte bieden we verschillende natuurlijke & natuurgeneeskundige therapieën, trainingen, workshops en activiteiten die jou kunnen ondersteunen om jouw natuurlijke balans te herstellen of om je verder te verdiepen in je eigen persoonlijke ontwikkeling.Sjamanisme en systemisch werk spelen een belangrijke rol op deze plek. Daarnaast vind je in de agenda o.a. verbonden ademsessies, taotrainingen, een selfhealing practice, Kaiut yoga, anger release en (orthomoleculaire) natuurgeneeskunde.
Er worden trainingen en workshops gegeven in groepsverband, en je kunt ook terecht voor 1-op-1 sessies.Wij staan voor gegronde, diepgaande en blijvende ervaringen, met een gezonde dosis humor.Alle trainers, therapeuten en facilitators zijn gediplomeerd, ervaringsdeskundig en hebben veel liefde voor hun vak.
We bieden ervaringen waar het contact met de natuur, onze natuur, een belangrijke rol speelt.Je bent welkom, met alles wat er in jou leeft en geleefd wil wordene as you Are.

Over Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel


Koek & Hopi

Nanna Nicole

Keizerstraat 40B
2584 BK Den Haag - Scheveningen

Lid van beroepsvereniging

Koek & Hopi - Ruimte voor Lichaam en Ziel