Healy , bio-resonantie voor thuis of onderweg

Biodanza 4 happiness
Den Haag

HEALY, bio-resonantie voor thuis of onderweg , frequentietherapie voor verbetering van klachten/onbalans op het gebied van mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Je eigen therapeut, altijd bij je.

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Een Healy programma wordt gekozen en geactiveerd via je mobiele telefoon.
De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.
De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Op facebook; sgroups/healyervaringen worden ervaringen gedeeld. Kijk voor meer info op mijn website, ook kan ik je geheel vrijblijvend aanmelden voor een een voorlichting (door mijn supervisors) via zoom. En het is ook heel interessant om Healy-partner te worden.

Er zijn 4 edities, allemaal met dezelfde basis en verder uit te bouwen. De basis is de healy Gold en kost 505,36 incl. btw. En igv een btw nummer, zonder btw te bestellen. Voor meer info, kijk op mijn website en bel of mail me als je er meer over wilt weten.

 

Over Biodanza 4 happiness

Mijn naam is Hannie Burgmeijer (1960).

Mijn eerste Biodanza workshop was in november 2002. Ik werd er direct door gegrepen. De vrijheid die ik daar in mezelf ervoer, was helemaal nieuw voor me. Het was alsof mijn hart eindelijk de ruimte kreeg om te mogen zijn wie ik was. Het was het thuiskomen in mezelf. Inmiddels geef ik les sedert 2009 en geniet ik van alle positieve veranderingen die ik zie en hoor van de dansers. Het is prachtig om te zien dat mensen weer gaan stralen, hun ogen weer gaan sprankelen en dat de Biodanza hun leven vitaliseert , inspireert en vervult. Ook is het prachtig om te zien dat er hele mooie vriendschappen ontstaan tussen de dansers.Ik voel me dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.In 2014 werd er bij mij borstkanker geconstateerd en heb ik mijn helingstraject , incl. de chemotherapie, dansend afgelegd. De voeding die ik door de Biodanza ontving door wekelijks te dansen , expressie te geven aan wat ik voelde en me ondersteund te voelen door de dansers , was ontzettend waardevol en helend. Inmiddels heb ik weer een volle kop met haar en dans ik mijn leven verder.

Gezondheid en welzijn is naast het geven van biodanza mijn andere passie, vandaar dat ik het fijn vind om als enthousiaste gebruiker van de Healy het ook door te geven, andere in te begeleiden.

 


Biodanza 4 happiness

Hannie Burgmeijer

2e Messstraat 31-G
2586XA Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Healy , bio-resonantie voor thuis of onderweg