Acupunctuur

Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu en Do-In
Den Haag

Voor uiteenlopende fysieke en mentale klachten, kun je terecht bij Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu & Do-In. Den Haag van Marlies Koot en Luuk Zuurendonk. Onze behandelingen worden deels vergoed door de ziektekostenverzekering.

Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu & Do-In 

Voor uiteenlopende fysieke en mentale klachten, kun je terecht bij het Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu & Do-In, in Den Haag van Marlies Koot en Luuk Zuurendonk; beide acupuncturist, shiatsu-therapeut.

De behandelingen helpen bij:

  • Ademhalingsproblemen, verkoudheid, bijholteontsteking en bronchitis, long Covid-klachten
  • Menstruatie en overgangsklachten , zwangerschaps-en vruchtbaarheidsproblemen
  • Klachten door chemo-hormoon of radiotherapie
  • Spijsverteringklachten
  • Hoofdpijn, nek-en schouderklachten, rugpijn
  • Vermoeidheid, depressie of stress

Acupunctuur

Met de Japanse acupunctuur worden je klachten in een paar behandelingen van (60 minuten) aangepakt met hele fijne steriele naaldjes. Een intake is natuurlijk belangrijk om te bekijken hoe het staat met het energieniveau en alle factoren die de klachten veroorzaken.  De bedoeling is, het energieniveau en herstelvermogen van het lichaam te verbeteren met specifieke combinaties van acupunctuur punten, zodat het lichaam zelf de klachten kan oplossen.

Werkwijze

Onze behandelingen zijn gebaseerd op de oude klassieke Oosterse theorie en technieken. Wij willen dat onze klanten zelf verschilende technieken en drukpunten leren te gebruiken om de energiebalans te behouden. Dat kan met bijvoorbeeld met voeding, meridiaanstrekkingen (Do-In), moxa en drukpunten.

Agenda

Een behandeling duurt 60 minuten. Je kunt telefonisch een afspraak maken met Luuk of Marlies.

Het Kido-centrum  geeft wekelijks cursussen en workshops.  De Do-In lessen kun je zowel live als online volgen  Bekijk daarvoor ook onze website, maar bel gerust als je vragen hebt.

Locaties

We hebben verschillende praktijklocaties in Den Haag:

  •   Praktijk Koningsplein 37, 2518 JH Den Haag
  •  Valkenboskade 324, 2563 HG  Den Haag

Over Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu en Do-In

Voor uiteenlopende fysieke en mentale klachten, kun je terecht bij het Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu en Do-In. Den Haag, van Marlies Koot en Luuk Zuurendonk. Door onze behandelingen en Do-In-Yoga leer je zelf invloed te hebben op je Energie-systeem.  In de workshops maken we de oosterse geneekundige theorieen toepasbaar. De behandelingen worden deels vergoedt door de ziektekostenverzekering.

We hebben verschillende locaties:

  • Praktijk Koningsplein 37, 2518 JH Den Haag
  • Valkenboskade 324, 2563 HG Den Haag

 


Kido-centrum voor Acupunctuur, Shiatsu en Do-In

Marlies Koot

Valkenboskade 324
2563 HG Den Haag

Lid van beroepsvereniging

Acupunctuur