Be Essence - praktijk voor bezieling en verbinding | Voorburg

Zoek je bezieling en zingeving? Wil jij rust vinden in jezelf?

  • meer zelfkennis en zelfacceptatie
  • balans in denken en voelen, een rustige geest
  • meer vertrouwen in jezelf, je relaties en het leven
  • op een gezonde manier omgaan met angst en onzekerheid
  • een stabiele basis waardoor je vanuit veerkracht met de ups en downs van het leven meebeweegt

Ik bied relatiecoaching en individuele sessies aan in mijn praktijk in Voorburg, via Skype of al wandelend in de natuur van de regio Haaglanden.

Door te werken met o.a. Mindfulness, ACT (Acceptatie, Compassie en Commitment Therapie), Healing en diverse vormen van coaching komen we snel tot de kern.

De trajecten zijn maatwerk. Je leert levenskunst en krijgt inzichten door zelf te ervaren. Voor humor is ook ruimte, dat maakt het luchtiger.

Gratis kennismaken, vergoed door zorgverzekeraars.

Over Saskia Willockx | Voorburg

Al van jongs af aan had ik interesse in spiritualiteit, Oosterse filosofie en geneeswijzen.

Omdat ik mijn eigen levenservaringen beter wou begrijpen en verwerken, begon ik een ontdekkingstocht langs Boeddhisme, Een Cursus in Wonderen, de Michael Teachings en Advaita Vedanta.

Hierdoor ben ik de eenheid van alle leven, onze verbondenheid via het bewustzijn gaan ervaren. De kracht en wijsheid van mijn ziel zijn daarbij de leidraad in mijn leven.

Ik werk met veel passie en bezieling en het is mijn missie om mensen meer in contact te brengen met hun authentieke kracht en ware essentie. Alle sessies, cursussen en workshops die ik aanbied zijn hier op gericht.


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag