psycholoog & wandelcoach | Meijendel en Landgoed Clingendael

Kom je tot de ontdekking, dat je helemaal niet zo goed voor jezelf zorgt? Dat je veel te veel bezig bent met anderen ... en wat ze allemaal denken? Wil je verbinding zoeken met wie je diep van binnen bent. Trouw zijn aan jezelf en doen wat voor jou van betekenis is en waar je héél blij van wordt? Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit, al doe je er misschien nog niet zoveel mee? Hou je van de natuur en lijkt het je prachtig om daar gecoacht te worden, om jezelf juist daar te hervinden?

Ja? Dan wil ik je graag helpen. Ik ben Helen Edwards en ik werk als psycholoog en wandelcoach in natuurgebieden rondom Den Haag, Wassenaar en Katwijk (dichtbij Leiden).

Je kunt bij True Nature Coaching terecht voor individuele life coaching, groepswandelingen en retraties.

I also give coaching in English.

Over Helen Edwards | Meijendel en Landgoed Clingendael

Mijn passie

Als je kijkt naar mijn leven dan zie je drie thema’s eruit springen: een diepe belangstelling voor mensen en hun processen, spiritualiteit en een grote liefde om in de natuur te zijn. Ik ben het gelukkigst als ze alle drie worden gecombineerd, wat nu vanzelfsprekend het geval is in mijn werk!

Als coach

Mijn cliënten omschrijven mij vaak als zachtaardig en krachtig. Ze voelen zich geaccepteerd en uitgedaagd door mij. Mijn intuïtie en analytische vaardigheden brengen helderheid en beweging in de situatie, omdat levensthema’s snel bloot komen te liggen. Ik weet wanneer ik moet confronteren en ik weet wanneer ik stil moet zijn en de natuur haar werk moet laten doen. En dat bedoel ik letterlijk: Ik heb een groot respect voor het samenspel van de natuur, het weer, de seizoenen en de elementen en hoe ze ‘magie’ brengen in een coaching sessie.

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in Engeland (1966) en verhuisde naar Nederland toen ik 23 jaar oud was. Hier heb ik de opleiding tot psycholoog gevolgd aan de Universiteit Leiden en later tot wandelcoach bij het Atma Instituut. Ik heb ook een jaar in een spiritueel centrum gewoond en gewerkt. Sinds 2013 heb ik mijn eigen wandelcoaching praktijk.


Foto 1 Helen Edwards Foto 3 Helen Edwards Foto 6 Helen Edwards Foto 7 Helen Edwards Klik om te vergroten

True Nature Coaching
Helen Edwards


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!