Happiness programma | Den Haag

'Adem je hoofd leeg en je hart vol'

In het Happiness programma leer je de Sudarshan Kriya. Dit is een unieke ademtechniek die in korte tijd ons hele systeem harmoniseert door het te zuiveren van opgehoopte stress. Het verwijdert stress, vermoeidheid en negatieve emoties als boosheid, frustratie en depressie: je voelt je in korte tijd weer kalm en tegelijkertijd energiek, gefocust en ontspannen. Studies laten zien dat het hormoon Prolactine - dat invloed heeft op geluksgevoelens - en ook de gezondheid toeneemt vanaf de eerste sessie van Sudarshan Kriya. (Zie ook aofl  en aolresearch).

Het programma bevat verder tools om met dagelijkse uitdagingen van het leven om te gaan.

Positieve effecten van het Happiness programma: 

  • Sterke vermindering van stress en negatieve emoties
  • geestelijke en fysieke ontspanning & balans
  • Meer energie, werk- en levenslust
  • Verbeterde hersenfuncties als mentale rust, helderheid, focus & concentratie
  • Herstel van normale slaappatronen
  • Vermindering van depressie
  • Verbetering van hartfunctie & normalisatie van bloeddruk

Introductie-workshop Even proeven van deze cursus? Dat kan! Wekelijks.

Stichting Art of Living is een educatieve, humanitaire, non-profit wereldorganisatie die zich wijdt aan het tot stand brengen van vrede en een stressvrije samenleving. De organisatie is in 1982 opgericht door Sri Sri Ravi Shankar en is nu een van de grootste vrijwilligersorganisaties ter wereld. De doelstelling is om mensen vanuit allerlei achtergronden, culturele tradities en religies samen te laten komen en naar een stress vrije, geweldloze samenleving te streven.

Over Lucia Vieira | Den Haag

Stichting Art of Living is een educatieve, humanitaire, non-profit wereldorganisatie die zich wijdt aan het tot stand brengen van vrede en een stressvrije samenleving. De organisatie is in 1982 opgericht door Sri Sri Ravi Shankar en is nu een van de grootste vrijwilligersorganisaties ter wereld. De doelstelling is om mensen vanuit allerlei achtergronden, culturele tradities en religies samen te laten komen en naar een stress vrije, geweldloze samenleving te streven. Ze biedt naast humanitaire hulp, programma's op het gebied van stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling, zoals conflictbeheersing, rampenbestrijding, women empowerment en rehabilitering van gevangenen.

Lucia Vieira is vrijwilliger en teacher van het Happiness-programma en organiseert samen met een team teachers/vrijwilligers de workshops en cursussen in Den Haag.


Foto 7 Lucia Vieira Foto 1 Lucia Vieira Klik om te vergroten

Stichting Art of Living Nederland
Lucia Vieira


Professionals in de categorie Stressmanagement

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag