Over water en wijn: spirituele rondreis door Israel. | Den Haag

Regelmatig is er een land of een gebied "dat me roept". Zo werd ik een aantal jaren geleden naar het Katharengebied in Frankrijk geroepen. Ik ben het gebied eerst zelf gaan verkennen, vooral ook energetisch. Daarna is er een groep vrouwen met me meegereisd langs de verschillende krachtplaatsen. Het bleek een heuse inwijdingsreis te zijn voor de deelneemsters. Mogelijk gaat deze reis zich nog eens herhalen.

Al een aantal jaren bezoek ik Israel, een fascinerend land met een magische energie. Snel werd de vraag helder of ik mensen mee wilde nemen op een spiritueel avontuur naar dit heilige land.

Ik reis graag met een kleine groep mensen. Vanuit mijn sjamanistische achtergrond verzorg ik de verbinding met en binnen de groep, een veilige bedding en de afstemming op krachtplaatsen. Dat kan zijn met een meditatie, een ritueel, drum- of klank, een lied, systemisch werk: net wat zich aandient in het moment. Hierdoor kan de energie vrijer gaan stromen. Dit zorgt voor heling in onszelf en heling voor de plek, waar we zijn. Een boeiende manier van reizen, waarbij een dagelijks deelmoment als groep een vast onderdeel is.

Een reis naar Sardinie en Jordanie zijn in voorbereiding voor 2019.

Over Tineke Duys | Den Haag

Mijn naam is Tineke Duys. (1959) Na een loopbaan van 28 jaar in het speciaal basisonderwijs ben ik in 2010 gestart met “Ruimte voor Ontwikkeling”, waarin de begeleiding van kinderen en volwassenen mijn hart heeft. Vooral als het over de hele mens gaat: hoofd, hart en handen. In deze periode heb ik ook mijn partner ontmoet en ben moeder geworden van twee prachtige meiden.

Naast een opleiding tot coach (2000), heb ik de School voor Sjamanisme gevolgd (2012) en ben ik opgeleid tot Systemisch Begeleider (2016). Deze opleiding zorgde voor een verdere verdiepingsslag in mijn begeleidingen door nu ook met en vanuit de ziel te kunnen werken.

Ik begeleid kinderen en volwassenen individueel, organiseer opstellingendagen, geef sjamanistische cursussen, Rots- en Watertrainingen (vergroten van weerbaarheid), organiseer spirituele reizen en maandelijks een lichtcirkel, waarbij we ons laten inspireren vanuit de ongeziene wereld. Een rijkdom aan activiteiten, waarvoor ik een veilige en professionele bedding verzorg, zodat de ander een stap op zijn of haar ontwikkelingspad kan zetten. En daar word ik zelf gelukkig van. Dan ben ik in mijn element!

Mijn ervaring is dat werken met en vanuit de ziel enorm effectief en heilzaam is. In een korte tijd kunnen er flinke stappen gemaakt worden. Het vraagt van mij om vol-ledig in het moment te zijn, af te stemmen op “het wetende veld” en mijn verworven vakvrouwschap hierin als leidraad te gebruiken. Want wat ik ook doe: ik werk met Hart en Ziel. Voor minder doe ik het niet.

Agenda Ruimte voor Ontwikkeling


Foto 1 Tineke Duys Foto 1 Tineke Duys Klik om te vergroten

Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke Duys

Bewust Den Haag
Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag