Hoog sensitief/ autisme | 's-Gravenzande

Ben jij een  bewust levende en (hoog) sensitieve vrouw, wil jij graag jezelf kunnen zijn en genieten van je leven, je kinderen, je relatie? Lees vooral verder!

Ik ben Lianne Kortleve en ik ken die verlangens maar al te goed! Vanaf 1993 tot 2013 heb ik gewerkt in de (vrouwen)hulpverlening. Door mijn verlangen naar diepgang in de begeleiding te kunnen brengen ben ik in 2014 met mijn eigen praktijk begonnen. Met bibberende benen maar vol goede moed startte ik dit project en voel me ondertussen als een vis in het water met het werk dat ik doe.

Over Lianne Kortleve | 's-Gravenzande

Mijn naam is Lianne Kortleve. Vanaf 1993 heb ik gewerkt in de jeugd en vrouwenhulpverlening. In 2014 was de geboorte van mijn bedrijf: Feelingfeelings. Mijn passie ligt bij systemisch werk. Ervaren, genieten, emoties en diepgang horen echt bij mij. De grootste vervulling in mijn leven is de opvoeding van mijn dochters.

Het autisme van mijn oudste dochter en de gevoeligheid van mijn jongste dochter hebben mij gebracht bij mijn eigen onderdrukte hoog sensitieve eigenschappen. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren op het gebied van familieopstellingen,lichaamswerk, karakterstructuren en energetisch werk kan ik steeds meer mijzelf serieus nemen op dit gebied. Deze ervaringen en kwaliteiten ook bij andere in beweging brengen, is voor mij de beste uitwerking en vervolg van mijn persoonlijke en professionele leerweg.

Ik geloof er heilig in dat we als man en vrouw weer in onze authentieke kracht horen te komen. De aanwezigheid van problemen op onze weg door autisme, gevoeligheid of andere factoren geven de gelegenheid om te herorrienteren op je leven.

Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk het is om respect te hebben voor intense gevoelens en integer om te gaan met de gevoelens van anderen. Ik ervaar dit als een constant spel van geven en nemen naar verrijking en groei.

Ik hou daarnaast van lezen, filosoferen, natuur, yoga en dansen en ben niet vies van het kijken van series op Netflix!


Professionals in de categorie Psychosociale therapie

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!