Lifecoaching & Loopbaancoaching | Den Haag

Wie vastloopt in het werk of op persoonlijk gebied, kan denken aan coaching. De coaching is gericht op het verbeteren van het functioneren. Deze begeleidingsvorm is altijd resultaat gericht, of het nu om loopbaancoaching gaat of coaching richting persoonlijke effectiviteit.

Coaching biedt de mogelijkheid om datgene te vinden waar je naar op zoek bent en dit waar te maken in datgene wat jezelf ècht graag wilt.

Bij loopbaancoaching kan je denken aan:

 • Wanneer je iets voor jezelf wilt beginnen
 • Ontslag
 • Het helpen bij het schrijven van je cv/ sollicitatiebrief
 • Het voeren van een beter sollictatiegesprek
 • Jobcrafting
 • Netwerken en het inzetten van social media

Bij coaching op gebied van perssonlijke effectiviteit kan je denken aan:

 • Beter leren omgaan met werkdruk en stress

 • Kwaliteiten ontdekken en/ of verder ontwikkelen

 • Lastige situaties of werkgerelateerde problemen oplossen

 • Meer energie uit je werk halen

 • Je zelfvertrouwen vergroten, zodat je beter om kunt gaan met lastige situaties

Er kunnen verschillende technieken en methodieken ingezet worden, net wat het beste aansluit bij jou als unieke persoon en jou unieke situatie. Mogelijkheden hierbij zijn: De Loopbaanverkenner, reflectieve gesprekken, mini workshops Linkedin, NLP, Opstellingen, RET, mindfulness, wandelcoaching.

 

In mijn begeleiding ga ik bij iedereen uit van de persoonlijke kracht en het vermogen om zich verder te ontwikkelen. En dat werpt zijn vruchten af!

 

Ik ben geregistreerd bij drie beroepsverenigingen (NOLOC, ST!R en LVSC) en erkend opleider bij het CRKBO.

 

 

Over Carina van Silfhout | Den Haag

In mijn werk ben ik altijd actief geweest op het gebied van begeleiden, trainen, coachen en advisering. Het drijft mij enorm om op deze manier te kunnen bijdragen aan een verdere ontwikkeling van een ieder.

Zelf ben ik altijd in mijn eigen ontwikkeling in beweging gebleven en in die van mijn beroep. Mijn gevolgde opleidingen en cursussen, liggen allemaal binnen de gebieden van coachen, trainen en adviseren. Met mijn kennis en enthousiasme, weet ik op een positieve manier mensen in hun eigen beweging te krijgen en iets te betekenen voor mens en organisatie.

Sinds 2001 heb ik mijn eigen praktijk in coaching.


Foto 1 Carina van Silfhout Foto 2 Carina van Silfhout Klik om te vergroten

Inveni Coaching, Training en Advies
Carina van Silfhout


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag

Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!