Wil jij in je kracht staan, je plek innemen en gezien worden? | Den Haag

Centeno Coaching
Den Haag

Durf jij écht in je kracht te staan zonder je zachtheid te verliezen? Je plek in te nemen in relaties en werk? Stappen maken en gezien worden? Ik begeleid vrouwen op deze weg naar verdieping, rust en vrijheid.

Durf jij echt in je kracht te staan en je plek in te nemen in relaties en werk? Stappen maken en gezien worden?
Dit staat voor voluit aanwezig zijn.

Jezelf zichtbaar maken betekent tegelijkertijd je angsten en onzekerheden ontmoeten. In die ontmoeting ligt de kans voor ONTWIKKELING. Dit is de opening naar jouw potentie.

Centeno Coaching helpt je bij de kern te komen

Door beperkende patronen en blokkades loop je vast of beland je steeds weer in dezelfde situaties. Energie, plezier en geluk lijken steeds verder weg. Ik help je bewust te worden van deze patronen en voorbij je blokkades te gaan, zodat je bij jouw kern kan komen. Je wordt je bewust van wie jij écht bent en wat jij écht wilt en kunt. Je bent klaar om je potentie te leven en voluit aanwezig te zijn.

De impact van basisrelaties

Daarnaast speelt de relatie met je eerste verzorgers een grote rol in je leven. Wat doe jij om erbij te horen? Welke plek neem jij in in relaties? Vragen die gaan over wat jij bewust en onbewust hebt geleerd in jouw basisrelaties.

De kracht van de systemische aanpak

Om echt voorbij je blokkades te komen, werk ik vanuit het systemisch gedachtegoed. De kracht van de systemische aanpak in coaching en opstellingen maakt dat we niet alleen antwoorden vinden die inzicht geven, maar ook fysiek en emotioneel kunnen ervaren hoe je voorbij je patroon en blokkades kunt groeien. 

Vind het aanbod op jouw vraag

Voor informatie zie website

 

Over Jet Centeno

Over Jet Centeno | Den Haag

Warmte, scherpte en humor

Deelnemers en clienten waarderen mijn begeleiding als: ✓warm ✓helder ✓ scherp ✓ prettige stem ✓ humor. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als Life & Business coach en heb daarvoor gewerkt in de corporate wereld, semi-private sector en overheid.

Verwondering

‘Mijn fascinatie voor het leven is het best te omschrijven als verwondering. Er ligt een mateloze nieuwsgierigheid aan ten grondslag. Zoals ik zelf ook steeds weer ervaar, gaat ons diepste verlangen over gezien worden en uiteindelijk over thuiskomen bij onszelf. Hoe langer de reis is die we hebben afgelegd, langs uitreiken of terugtrekken, vechten of vluchten, hard werken of apathie, verantwoordelijkheid of machteloosheid, des te sterker dit verlangen.

De weg terug naar onszelf

De weg terug naar onszelf gaat ook langs onze pijn en gemis. Dit is lang niet altijd makkelijk, maar als we leren hoe we steeds meer trouw kunnen zijn aan ons zelf, worden we altijd beloond. We ervaren meer verbinding met onszelf en kunnen steeds meer onszelf zijn in de relatie met anderen. Hiermee transformeren we niet alleen ons eigen leven maar ook de kwaliteit van onze omgeving. Dit is voor mij een enorme inspiratie om het werk te doen wat ik doe. Met liefde voor het individu én de mensen die met hen verbonden zijn en de context waarin wij samenleven. Met liefde voor alles wat leeft.

Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching, workshops, familie- en loopbaanopstellingen en persoonlijk leiderschapsontwikkeling voor vrouwen.


Centeno Coaching

Koninginnegracht 28
2514 AB Den Haag

Wil jij in je kracht staan, je plek innemen en gezien worden? | Den Haag

Wat doe ik nog meer?

Familie- en systeemopstellingen
Systemische coaching en opstellingen voor vragen over familie, liefde & werk
Den Haag
Je geschiedenis gebruiken om je toekomst te veranderen...De relatie met onze eerste verzorgers in ons leven is zo bepalend, dat we ze niet buiten beschouwing kunnen laten. Via opstellingen leer ik je hoe je voorbij je patronen kunt groeien.
07nov
Workshop
REIS van 1 Dag
Den Haag
Er is zoveel meer mogelijk in je leven dan je denkt. Stap mee over de drempel in de onbekende wereld en zie wat jou weg houdt van wie jij in wezen bent.
15jan
Retraite
Mini Winter Retraite 15 t/m 17 januari
Den Haag
Ontspannen, loslaten en opladen. Centraal staan jouw vraag en verlangen. Met opstellingen ontvang je inzicht en een groei-impuls. Meditaties, lichaamswerk, momenten van stilte en genieten in de natuur.
Coaching - Loopbaancoaching
Inzicht in werkrelaties, begeleiding bij loopbaanvraagstukken
Den Haag
Loopbaanvraagstukken gaan niet alleen over de baan zelf, maar ook over je vermogen om je eigen ambities te durven hebben en waar te maken. Dit alles gaat terug naar jouw eerste ervaringen met gezien worden, erbij horen en geven en nemen.
08nov
Training
Vader Dochter relatie Dagworkshop
Den Haag
De verborgen dynamiek van de vader dochter relatie heeft grote impact op ons leven als vrouw. Wil jij inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades? Kom naar mijn Vader Dochter relatie Dagworkshop.
13nov
Training
INTENSIVE 2 daagse - vrouwenlijn, moeder & dochter relatie
Den Haag
In de relatie tot onze moeder, naar haar te kijken, haar te zien, in alles dat ze is én dat ze niet is, vinden wij terug wat wij lange tijd geleden verloren zijn. Zelfs voor die voor wie de moeder juist groots en perfect is.