Personality Transformatie Coach/ Psychosociale Therapie | Wateringen

Gezondheid en Geluk begint met Bewustwording en de Wens tot Verandering.

Je wenst …

  • Een manier om je angsten los te laten.
  • Een gevoel van Innerlijke rust te ervaren.
  • Vertrouwen en Geloof in jezelf.
  • Antwoorden op je levensvraag.
  • Een leven in VrijheidVreugde en Geluk.

Ieder mens is Open, Krachtig en Enthousiast. Ergens ben je deze eigenschappen kwijtgeraakt of zijn ze verborgen geraakt. Alleen jij kunt er voor zorgen dat je ze weer terugvindt, zodat jij in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven. Stap NU bewust uit je angst en twijfelzone. Transformeer oude emoties naar een nieuwe levensflow en maak je dromen waar. 

Jij verdient het om Vrij, Energiek, Gelukkig en Zelfbewust te leven in je natuurlijke flow

Ik gun jou een gezond en krachtig leven, zonder belemmeringen. Ontdek wie jij bent…maakt contact met je Innerlijke Wijsheid en  Kracht en ontdek dat ook voor jou het leven Magisch is. Op de plaats waar de blokkade oplost, ontstaat nieuwe Ruimte. 

Kiezen vanuit Persoonlijke Vrijheid, Vertrouwen en Liefde. 

Klinkt het als muziek in je oren? Ik zie jouw innerlijke pijnen en blokkades en kan ze samen met jou oplossen, zodat je kunt loslaten

Ik weet dat het voor jou ook mogelijk is! Haal het beste uit jezelf naar boven. Ga samen met mij de uitdaging aan in het traject van persoonlijkheidsontwikkeling en transdformatie. Maak vanaf nu keuzes die bij jou passen, los van externe factoren en invloeden uit je omgeving. Wees je krachtige Zelf.

Over Patricia Leenaarts | Wateringen

Mijn naam is Patricia Leenaarts en het is mijn Passie om hét verschil te maken in het leven van ouders en kinderen. Tegenwoordig werk ik ook met niet ouders. Het gaat er niet om wat je bent, maar hoe graag jij meer kwaliteit en helderheid wilt in jouw leven.

Transformatie is mij grootste hobby, voor mezelf en voor mijn klanten is dit het liefste wat ik doe. Het levert zoveel blije gezichten op en het geeft bakken energie. Mijn grootste hobby is tevens mijn werk.

Het is mooi om te zien hoe klanten binnenkomen met een hulpvraag, die ze zich aan het eind van het traject nog nauwelijks kunnen herinneren. Zoveel is er verandert. Zelfs de herinnering aan de situatie is lastig terug te halen. Dat is transformeren. De energie van de gebeurtenis wordt gescheiden van de situatie. Dat is loslaten. 

Ook jij draagt ongetwijfeld oude emoties met je mee die je in de weg zitten. Ruim ze op! Je hoeft ze niet met je mee te slepen als ballast op je nek. Onverwerkte emoties kunnen lichamelijke en onverklaarbare klachten veroorzaken. 

Leer jezelf kennen, laat los, groei en geniet.

Met de 'jij-methode' ben je niet langer afhankelijk van anderen en leer je om je eigen oplossingen te vinden en lichaam en geest te herstellen.

Ik woon en werk in Wateringen. Ik hou van de natuur en werk ook geregeld buiten. Reizen, zeilen, wandelen en fietsen behoren dan ook tot mijn favoriete bezigheden. 


Foto 2 Patricia Leenaarts Foto 3 Patricia Leenaarts Foto 5 Patricia Leenaarts Klik om te vergroten

Infinity Power
Patricia Leenaarts


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!