Tarot Coach | Voorburg

Tarotkaarten verbeelden het levensverhaal. Hoe ziet jouw verhaal er op dit moment uit? En ben je er tevreden mee? Vaak zijn we ergens tussen alle verantwoordelijkheden door het plezier en de magie die we als kind wel nog ervaren uit het oog verloren. Door de toepassing van de beelden uit de Tarot kun je jouw verhaal bewust maken en ontdekken hoe je die magie weer terug kunt brengen. Als vertolker van de tarotkaarten en coach begeleid ik jou graag op deze ontdekkingstocht.

Over Imke Gaiser Verhaeren | Voorburg

Ik ben Imke Gaiser Verhaeren. Dochter van Cees en Madeleine, Zus van Harald en Jørgen, Vrouw van George en Moeder van Arthur en Robin. Maar dat zijn vooral de verschillende rollen die ik heb en niet zo zeer wie ik ben. Na jaren studie en werk op een gebied dat sociaal wenselijk was, ben ik voor mijzelf gaan leren. Tarot was mijn eerste keuze, gevolgd door coaching. Nu ben ik wie ik zelf wil zijn, een Tarot coach. 

Ik ben een vrouw die gelooft in sprookjes en magie. De sprookjes die onze levens zijn en de magie van de kleine dingen. Momenten waarop we bijvoorbeeld de maskers van onze rollen afzetten en werkelijk met elkaar in gesprek gaan. De interactie die dan plaatsvindt, er is niets magischer dan dat. En ik zie en ervaar het bij elk Tarot Consult en elke coachingsessie weer. En dat is heerlijk! 


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!