kunst, Illustraties en grafisch ontwerp | Den Haag

Hans Swaep is een bevlogen illustrator, grafisch ontwerper en kunstenaar.

Over Hans Swaep | Den Haag

Men noemt mij een creatieve duizendpoot - Ontwerper, illustrator, beeldend kunstenaar, muzikant. Alles kan een aanleiding zijn en veel boeit me en roept om expressie. Ik zoek (mijn) grenzen op en ga graag op avontuur. In mijn ontwerppraktijk en als illustrator samen met de opdrachtgever en binnen de kaders die we gezamenlijk formuleren.

Ik ben er zo een die bijna meer van dieren houdt dan van mensen. Voor mij is er geen enkel argument geldig als het gaat om het schenden van dierenrechten. Ik probeer zo bewust mogelijk om te gaan met mens, dier en onze planeet. Duurzaamheid, natuur en bewustzijn vormen thema's in m'n leven en waar mogelijk ook in mijn werk.


Foto 1 Hans Swaep Klik om te vergroten

H-SWAEP creative studio
Hans Swaep


Professionals in de categorie Kunst

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag