Systemisch werken | Den Haag

Het zichtbaar maken van een situatie door het op te stellen zet doorgaans al veel in beweging. De representanten laten zien waar er onbalans wordt ervaren in het systeem. De ervaring leert dat er altijd naar heelheid wordt toe bewogen. Het is aan de begeleider om in te voelen en de juiste interventies toe te passen, waardoor er meer ontspanning kan ontstaan. Vanuit deze verheldering en ontspanning dient zich veelal een beweging richting een mogelijke oplossing aan.

Het systemisch werk maakt gebruik van een Wetend Veld. Dit is een Veld van Eenheid, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is. Het is het onderliggende bewustzijnsveld, dat alles draagt. Onze ziel is hier direct mee verbonden. Ik ervaar het steeds weer als magisch om met dit Veld van Eenheid te mogen werken.

Ik organiseer regelmatig dagen voor vrouwen om hun vrouwenlijn op te stellen en te helen. We dragen allemaal veel patronen in ons systeem mee, die we van onze voorouders meegekregen hebben. Het is fascinerend en helend om dat helder te krijgen en er vrijer van te komen. Daarnaast is het voor veel vrouwen een nieuwe ervaring om zich werkelijk gedragen te voelen door haar voormoeders en die bedding te ervaren.

Daarnaast organiseer ik opstellingen in een serie van 4 avonden, waarvoor iedere deelnemer een vraag kan inbrengen.

 

 

Over Tineke Duys | Den Haag

Mijn naam is Tineke Duys. (1959) Na een loopbaan van 28 jaar in het speciaal basisonderwijs ben ik in 2010 gestart met “Ruimte voor Ontwikkeling”, waarin de begeleiding van kinderen en volwassenen mijn hart heeft. Vooral als het over de hele mens gaat: hoofd, hart en handen. In deze periode heb ik ook mijn partner ontmoet en ben moeder geworden van twee prachtige meiden.

Naast een opleiding tot coach (2000), heb ik de School voor Sjamanisme gevolgd (2012) en ben ik opgeleid tot Systemisch Begeleider (2016). Deze opleiding zorgde voor een verdere verdiepingsslag in mijn begeleidingen door nu ook met en vanuit de ziel te kunnen werken.

Ik begeleid kinderen en volwassenen individueel, organiseer opstellingendagen, geef sjamanistische cursussen, Rots- en Watertrainingen (vergroten van weerbaarheid), organiseer spirituele reizen en maandelijks een lichtcirkel, waarbij we ons laten inspireren vanuit de ongeziene wereld. Een rijkdom aan activiteiten, waarvoor ik een veilige en professionele bedding verzorg, zodat de ander een stap op zijn of haar ontwikkelingspad kan zetten. En daar word ik zelf gelukkig van. Dan ben ik in mijn element!

Mijn ervaring is dat werken met en vanuit de ziel enorm effectief en heilzaam is. In een korte tijd kunnen er flinke stappen gemaakt worden. Het vraagt van mij om vol-ledig in het moment te zijn, af te stemmen op “het wetende veld” en mijn verworven vakvrouwschap hierin als leidraad te gebruiken. Want wat ik ook doe: ik werk met Hart en Ziel. Voor minder doe ik het niet.

Agenda Ruimte voor Ontwikkeling

februari 2019

Cacao Ceremonie

VR 01 feb 19.45 uurSjamanismeworkshop
Cacao Ceremonie

Kom genieten, ontspannen en laat de Cacao je helpen om je hart verder te openen.
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag
Maanlicht: vrouwencirkel met Nieuwe Maan

MA 04 feb 19.45 uurEnergetisch werkcursus
Maanlicht: vrouwencirkel met Nieuwe Maan

Met Nieuwe Maan samenkomen met andere vrouwen in een cirkel, stil worden, delen, onderzoeken en opgeladen weer naar huis. Weet je welkom!
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag
Drum- en klankcirkel

ZA 09 feb 10.00 uurSjamanismeworkshop
Drum- en klankcirkel

Een cirkel om te komen drummen en-of te klinken rond een bepaald thema. Om te ontspannen en op te laden en op een krachtige manier je weekend te beginnen. Er zijn een aantal drums te leen. Weet je welkom!
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag
Lichtcirkel: werkplaats voor de ziel.

VR 15 feb 20.00 uurEnergetisch werkworkshop
Lichtcirkel: werkplaats voor de ziel.

We komen tot rust, mediteren, laten ons inspireren door de ongeziene wereld en elkaar en genieten van de hoge frequentie, die ontstaat!
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag
Systemisch werken: helen van de vader/mannenlijn.

ZA 16 feb 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Systemisch werken: helen van de vader/mannenlijn.

Een mogelijkheid om een eigen vraag m.b.t je vaderlijn in te brengen en op te stellen. Zo kan duidelijkheid, inzicht en heling ontstaan. Ook voor de representanten is er gelegenheid om deze lijn van zichzelf via grondankers te onderzoeken.
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag

maart 2019

Systemisch werken: Helen van de vrouwenlijn.

VR 08 mrt 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Systemisch werken: Helen van de vrouwenlijn.

Een mogelijkheid om een eigen vraag in te brengen en op te stellen. Zo kan duidelijkheid,inzicht en heling ontstaan. Ook voor representanten is er de mogelijkheid om de eigen vrouwenlijn via grondankers te onderzoeken.
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme

DO 28 mrt 19.45 uurSjamanismecursus
Met Hart en Ziel: basiscursus sjamanisme

Een sjamanistische reis in contact met je ziel. Hoe kan de natuur, ritme en klank helend voor ons zijn? Wat is mijn krachtdier? We ervaren verschillende rituelen en leggen een medicijnwiel met elkaar. Heerlijke inspirerende avonden voor jezelf.
Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke DuysDen Haag

Foto 1 Tineke Duys Foto 2 Tineke Duys Klik om te vergroten

Ruimte voor Ontwikkeling
Tineke Duys


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag