systemisch werk/ begeleiding bij HSP en autisme | 's-Gravenzande

Individuele begeleiding met behulp van systemisch werk en innerlijk proceswerk. In de begeleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de kwaliteiten die aanwezig zijn en mogelijk in de knel of niet tot ontwikkeling zijn gekomen. Door inzicht en bewustwording te creeren op het gevied van de persoon en in relatie tot zijn leefomgeving, ontstaat er weer meer draagvlak en daarmee plezier en rust. 

Binnen gezinsverband werk ik vooral met de ouders die geconfronteerd worden met problemen in relatie tot hun kind met hsp eigenschappen of autisme. 

De spiegel die wordt voorgehouden met de problematiek, leidt je naar de onbewuste aandachtsgebieden in je eigen persoon. Het aanboren van deze gebieden brengt onverwachte mogelijkheden, herstel in relatie tot zichzelf en de gezinsleden. 

Over Lianne Kortleve | 's-Gravenzande

Mijn naam is Lianne Kortleve. Vanaf 1993 heb ik gewerkt in de jeugd en vrouwenhulpverlening. In 2014 was de geboorte van mijn bedrijf: Feelingfeelings. Mijn passie ligt bij systemisch werk. Ervaren, genieten, emoties en diepgang horen echt bij mij. De grootste vervulling in mijn leven is de opvoeding van mijn dochters.

Het autisme van mijn oudste dochter en de gevoeligheid van mijn jongste dochter hebben mij gebracht bij mijn eigen onderdrukte hoog sensitieve eigenschappen. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren op het gebied van familieopstellingen,lichaamswerk, karakterstructuren en energetisch werk kan ik steeds meer mijzelf serieus nemen op dit gebied. Deze ervaringen en kwaliteiten ook bij andere in beweging brengen, is voor mij de beste uitwerking en vervolg van mijn persoonlijke en professionele leerweg.

Ik geloof er heilig in dat we als man en vrouw weer in onze authentieke kracht horen te komen. De aanwezigheid van problemen op onze weg door autisme, gevoeligheid of andere factoren geven de gelegenheid om te herorrienteren op je leven.

Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk het is om respect te hebben voor intense gevoelens en integer om te gaan met de gevoelens van anderen. Ik ervaar dit als een constant spel van geven en nemen naar verrijking en groei.

Ik hou daarnaast van lezen, filosoferen, natuur, yoga en dansen en ben niet vies van het kijken van series op Netflix!


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag