Moeders en dochters, “Heel en beleef de magische kracht in je vrouwenlijn” | 's-Gravenzande

Moeders & Dochters: “Heel en beleef de magische kracht van je vrouwenlijn”

De relatie tussen jou en je moeder wordt gevoed door ontelbare generaties vrouwen vóór jullie. Alles wat is beleefd, positief en negatief, heeft invloed op volgende generaties. Je houdt van je moeder maar soms wordt je geraakt door de verschillen tussen jullie. Ook al zie en spreek je elkaar regelmatig, er kan toch afstand bestaan in het contact. Jij bent niet de enige dochter die dit ervaart. 

In een kleine groep vrouwen onderzoek je met elkaar wat er gezien wil worden. Het levert elke keer bijzondere, intense en liefdevolle belevingen op.

Over Lianne Kortleve | 's-Gravenzande

Mijn naam is Lianne Kortleve. Vanaf 1993 heb ik gewerkt in de jeugd en vrouwenhulpverlening. In 2014 was de geboorte van mijn bedrijf: Feelingfeelings. Mijn passie ligt bij systemisch werk. Ervaren, genieten, emoties en diepgang horen echt bij mij. De grootste vervulling in mijn leven is de opvoeding van mijn dochters.

Het autisme van mijn oudste dochter en de gevoeligheid van mijn jongste dochter hebben mij gebracht bij mijn eigen onderdrukte hoog sensitieve eigenschappen. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren op het gebied van familieopstellingen,lichaamswerk, karakterstructuren en energetisch werk kan ik steeds meer mijzelf serieus nemen op dit gebied. Deze ervaringen en kwaliteiten ook bij andere in beweging brengen, is voor mij de beste uitwerking en vervolg van mijn persoonlijke en professionele leerweg.

Ik geloof er heilig in dat we als man en vrouw weer in onze authentieke kracht horen te komen. De aanwezigheid van problemen op onze weg door autisme, gevoeligheid of andere factoren geven de gelegenheid om te herorrienteren op je leven.

Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk het is om respect te hebben voor intense gevoelens en integer om te gaan met de gevoelens van anderen. Ik ervaar dit als een constant spel van geven en nemen naar verrijking en groei.

Ik hou daarnaast van lezen, filosoferen, natuur, yoga en dansen en ben niet vies van het kijken van series op Netflix!


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!