Individuele familie- en ziekteopstellingen | Delft

Ieder van ons maakt deel uit van het systeem van herkomst: het gezin, de familie en alle voorouders. Hiervan kun je jezelf nooit losmaken. Ook al heb je geen contact met elkaar, je blijft altijd deel uitmaken van jouw familiesysteem. Niet alleen je karakter en je fysieke kenmerken worden door je (voor)ouders doorgegeven, ook hun fysieke en psychische gesteldheid die zij door ingrijpende gebeurtenissen in hun leven meemaakten zijn in je cellen opgeslagen. Dit heeft onbewust veel invloed op jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid. 

Door jouw psycho-emotionele of fysieke klacht in relatie tot jou en jouw familiesysteem op te stellen ontstaat er inzicht in de oorzaak van jouw klacht(en). Door dit inzicht kan het proces in beweging worden gebracht en leiden naar heling of acceptatie.

Individuele systeemopstellingen verschillen van groepsopstellingen doordat ik in de plaats van representanten vloerankers gebruik. De vloerankers staan voor de personen uit je familiesysteem. Bij ziekteopstellingen kunnen vloerankers ook staan voor symptomen, het leven en de dood. Door mijn HSP en paranormale gave kan ik het proces en waar een bepaald vloeranker voor staat in relatie tot jou en je klacht goed invoelen. Doordat ik zelf vele ontwikkelingsprocessen heb doorlopen voel ik heel goed aan wat bij jou en wat bij mij hoort.

Het voordeel van een individuele systeemopstelling kan voor jou zijn dat het veiliger voor je voelt. Je hebt alleen te maken met jouw proces en het vertrouwen in mij. 

Over Rooz Steenks | Delft

Ik, Rooz Steenks, begeleid sinds 2013 in mijn praktijk, Resight, Rouw en Ziekteprocessen. Resight staat voor weer zicht op je leven krijgen.

Ik ben gefascineerd door de onbewuste processen waar mensen door beïnvloed worden in hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. Voor mij zijn ziekten of psycho-emotionele klachten een verstoring van de balans van ons gehele menszijn waarbij lichaam, geest en ziel betrokken zijn. Hierdoor wordt je levenskracht beïnvloed. Alleen door inzicht te krijgen in het ontstaan van klachten en die in beweging te brengen kan er heling of acceptatie ontstaan. 

Mezelf ontwikkelen, veel lezen, beeldend bezig zijn en wandelen met de honden is voor mij ontspanning en de mogelijkheid om weer op te laden om mijn leven vorm te geven naar mijn verlangens. Het meest voorkomende thema in mijn kunstwerken is de levenskracht en de schoonheid die ieder mens in essentie in zich heeft. Deze kracht en schoonheid naar boven brengen zodat mijn cliënten een hernieuwd evenwicht vinden, is ook een belangrijk doel in mijn behandelingen. Mijn HSP kwaliteiten en paranormale gave zet ik in ten dienste van het proces van de cliënt.


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag