Tarieven en informatie

Profiel en agenda

Met je eigen profiel en de mogelijkheid om jouw activiteiten in de agenda te plaatsen, ben je beter zichtbaar en vindbaar voor collega's en klanten. Het profiel is uitstekend vindbaar via Google. De agenda maakt voor elke activiteit een nieuwe pagina aan: makkelijk bij het delen via social media. 

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van het netwerk Bewust Den Haag omvat de volgende diensten: 

 • Plaatsing van je profiel op de website (inclusief contactgegevens en websitelink)
 • Plaatsing van je cursussen, workshops en events in de agenda
 • Vermelding van je activiteiten in de nieuwsbrief
 • Deelname aan gratis netwerkbijeenkomsten en open koffie's
 • Deelname aan evenementen, workshops en trainingen (tegen vergoeding)
 • Mogelijkheid tot een persoonlijk artikel op de weblog over jouw product of dienst
 • Toegang tot de afgeschermde Facebook-inspiratiegroep speciaal voor leden


Tarieven

De onderstaande tarieven zijn exclusief 21% btw.  

Basisabonnement € 59,00 per jaar (profielvermelding met één rubriek + 3 agendavermeldingen). Je krijgt een vermelding in het deelnemersoverzicht onder één rubriek, en een eigen pagina met tekst, foto en link naar je eigen website. Tevens krijg je ter kennismaking de mogelijkheid om drie keer een activiteit in de agenda te plaatsen.

Extra rubriekvermelding € 15,00 per jaar. Met een extra vermelding in een andere rubriek ben je nog beter zichtbaar, of kun je verschillende diensten helder aanbieden. Je kunt in maximaal 3 rubrieken staan. 

Extra agendavermeldingen € 10,00 per tien stuks. Jouw activiteit is te zien in de online agenda op de website Bewust Den Haag, het landelijk overzicht van BewustNetwerk (bewustagenda.nl) en de nieuwsbrief aan abonnees. Regelmatig worden de agendaoverzichten ook meegenomen in promotie op Facebook.

 

Tarieven Rubriek Abonnementen

De abonnementen en tarieven voor de rubrieken zijn per jaar.

Omschrijving Tarief*
Basis lidmaatschap + Rubriekvermelding € 59,00
Je krijgt een vermelding in het deelnemersoverzicht onder één rubriek plus een eigen pagina met foto en een link naar je eigen website. Tevens krijg je in het eerste jaar ter kennismaking de mogelijkheid om 3 keer een activiteit in de agenda te plaatsen.
Extra rubriekvermelding € 15,00
Je kunt je vermelding in meerdere rubrieken opnemen, zodat je nog beter gevonden wordt. Per tweede of derde extra vermelding onder een andere rubriek betaal je een extra tarief. In totaal kun je in maximaal 3 rubrieken opgenomen worden.

Tarieven Agenda

Omschrijving Tarief*
Agenda plaatsingen [10] € 10,00
Je saldo voor het plaatsen van activiteiten in de agenda wordt opgeladen met 10 items. Iedere activiteit verschijnt op de agenda in de website - in de nieuwsbrief van Bewust Den Haag - in de landelijke agenda van Bewust Nederland.

Tarieven Bewust Deals

Omschrijving Tarief*
Bewust Deal € 45,00

Tarieven Advertentie Banners (rechterkolom)

Omschrijving Tarief*
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per maand € 25,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 maand en kan per maand verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per maand € 35,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 maand en kan per maand verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per maand € 40,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 maand en kan per maand verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 145 px abonnement per jaar € 125,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 145 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 290 px abonnement per jaar € 165,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 290 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.
Advertentiebanner 610 x 610 px abonnement per jaar € 195,00
Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner in de rechterkolom. De vaste afmetingen van de banner zijn 610 x 610 px. De plaatsingsduur is minimaal 1 jaar en kan per maand of per jaar verlengd worden.

* Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Verlenging en opzegging

 • Een maand voor de verlengdatum van je abonnement ontvang je een mail waarin je verlenging wordt aangekondigd.
 • De opzegtermijn bedraagt 2 weken. Opzeggen van je abonnement kan bij voorkeur in het login gedeelte of via info AT bewustdenhaag DOT nl.
 • Bij opzegging of wijziging gedurende de abonnementsperiode wordt reeds gefactureerd en betaald lidmaatschap niet teruggestort.
 • Je ontvangt eenmaal per jaar een factuur voor de verlenging van je abonnement.
 • Wijziging van je abonnement is altijd mogelijk. Je kunt een verzoek tot wijziging van je abonnement doorgeven via info AT bewustdenhaag DOT nl.

Wil je lid worden? Laat iemand jou introduceren en Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!