De Haagse agenda voor december en januari van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Op deze langste dag vertelt Bewust Den Haag je graag wat er de komende maand aan boeiends te doen is: zelfs in een lockdown zijn er gelukkig nog mooie, inspirerende activiteiten bij de aangesloten ondernemers en organisaties. De Agenda vind je hieronder. Is iets niet online? Denk dan niet te snel dat het niet door zal gaan maar neem even contact op. Het is fijn samen even te bespreken wat er wél kan, of bijvoorbeeld bovenaan de lijst te komen voor een volgende keer. Deze lockdown was zo halsoverkop dat sommige teksten nog niet zijn aangepast.

Vast een datum om te blocken in je agenda: op 20 januari organiseren we onze Nieuwjaarsborrel in Grand Café Utopie! Bijpraten, proosten, inspireren, elkaar terugzien of juist leren kennen (met een toffe activiteit), omkijken, vooruitblikken... we zien je graag. Opgeven kan nu al, via gabriella AT bewustdenhaag DOT nl of kom langs... we zien je graag.  

Ik wens je een prachtig 2022!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Lees en laat je inspireren!

Lees en laat je inspireren! Bijvoorbeeld door het prachtige persoonlijke verhaal van Saskia Hommes over burnout. Of door Voedselbuurtbos Geuzegroen met maar liefst twee bijdragen: over Paden en Poelen en het Boomportret van de Hartnoot. Lees gauw mee!