De lokale zomeragenda van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Ook in juli en augustus is er weer genoeg te doen in Den Haag, voor wie bewust wil leven. We brengen van alles graag onder je aandacht, dus kijk gauw in de Agenda en kom meedoen! 

Een warm welkom aan Helen Edwards van True Nature Coaching, die zich afgelopen maand bij ons aansloot. Als psycholoog en wandelcoach verrijkt ze ons platform met prachtig aanbod. Op haar profiel lees je meer!

Wellicht herinner je het nieuwe lid van vorige maand nog: Spark Den Haag. Ik maakte destijds kennis met ze dankzij hun geveltuintjesactie, waarmee ze een hele wijk aan het vergroenen zijn... zo ook mijn huis en hoe leuk is dát! Je leest er meer over in mijn blog.

Ook de komende maand nog even zomerstop voor het inspiratiecafé: op de derde dinsdag in september starten we weer aan een heerlijke nieuwe serie. Als je de locatie mist: Cosy Cosas is natuurlijk gewoon weer open, zowel het heerlijke terras als de gezellige koffiecorner. Waai eens langs!

Heb jij óók iets waarmee je anderen kunt helpen of inspireren? We helpen je er graag bij. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag. En wil je meehelpen dit alles te organiseren? Lees dan meer in de vacature hieronder. 

Ik wens je een mooie maand. Zorg goed voor jezelf en anderen!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Werken bij Bewust Den Haag

Voor onze activiteiten binnen ons platform (zoals workshops voor professionals of intervisiegroepen) en evenementen waarmee we naar buiten treden (zoals het inspiratiecafé, marktjes, wandelingen en festivals) hebben we een vacature voor een assistent-coördinator. Wie wordt er blij van het organiseren en verzinnen van de Bewust Den Haag-activiteiten voor publiek en aangesloten professionals die OFF LINE dus LIVE plaatsvinden? Je doet het werk in een paar uur per week als ondernemer tegen een vergoeding, met daarnaast alle ruimte voor groei en eigen initiatief. Gabriella maakt graag een voor beiden oriënterende afspraak met je! 

Hoe  vergroen je een wijk?

Spark Den Haag, het centrum voor kunst en cultuur, sport en spel én ontmoeting in Rustenburg-Oostbroek pakt gewoon aan. Hun team met groene vingers deelt gratis geveltuintjes uit, en Gabriella van der Linden is er blij mee... lees het mee in haar blog. Veel leesplezier!

Agenda 16 juni - 16 juli 2020