De Haagse agenda voor februari en maart van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Hieronder ontvang je weer ons handige agendaoverzicht - met voor de komende maand alle activiteiten van ondernemers en organisaties aangesloten bij Bewust Den Haag...

... én met meer over ons Inspiratiecafé: dinsdag 27 februari ben je van harte welkom bij het Wajid Osho Meditatie Centrum aan het Prins Hendrikplein 1. Het centrum heeft vier verdiepingen met zalen, sessieruimtes en ontmoetingsplekken en al veertig jaar een prachtig aanbod van meditaties, cursussen, workshops en events. Onze gastheer is Marcel 'Mizza' Hendriks. Lees meer via de links!

Ook bij dit Inspiratiecafé is er weer een fijne kennismakingsworkshop van een van de bij Bewust Den Haag aangesloten ondernemers. Deze keer laat Claartje de Smit van Klaar Integratieve Psychotherapie je ervaren wat je lichaamssignalen je kunnen vertellen tijdens de workshop Body Talk. Gratis toegankelijk, maar wel inschrijven voor het Inspiratiecafé zelf (en op tijd zijn: de workshop begint om 16.30). Natuurlijk mag je ook 'alleen maar' komen netwerken, samenwerking zoeken, kennismaken met ons platform en horen of aansluiten ook iets voor jou is, ontmoeten van collega-ondernemers, en niet te vergeten genieten van de locatie. Toegang vrij, aanmelden verplicht: klik op deze link en mail het formulier onderaan die pagina.

Help of inspireer jij óók anderen? We geven graag jouw activiteiten de aandacht die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina. Ook via de Bewust Den Haag-pagina's op LinkedIn en Instagram genereren we aandacht voor al onze leden en hun eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail of kom langs bij het Inspiratiecafé, we zien je graag. En ken je een ondernemer, zzp'er, praktijkhouder of organisatie die ook werkt aan een mooiere wereld en wel wat extra aandacht voor het werk verdient? Deel de informatie!  

We wensen je weer een prachtige maand!

Gabriella van der Linden
Tanja Rudenko

Team Bewust Den Haag

NL Doet! - Kom je helpen in het Voedselbuurtbos? 

Ook dit jaar wordt het weer supergezellig en produktief tijdens NL Doet in het Voedselbuurtbos Geuzegroen, tussen Den Haag en Zoetermeer. Kom je meedoen op 16 maart? Lees het blog en geef je op!

Agenda 16 februari - 16 maart 2024