NieuwjaarsNieuwsbrief Bewust Den Haag

Wat zijn jouw plannen voor het komend jaar? Waar zijn jouw dromen van gemaakt? Ga je mee, een bijzonder 2019 tegemoet, met ruimte voor het delen van die dromen - en het realiseren van je plannen voor een betere wereld door bewuste keuzes? Gun jezelf een podium tijdens het Bewust Den Haag Inspiratiecafé van januari. Afgelopen maand beleefden we een prachtige editie met een bijzondere workshop, de komende maand is er meer accent op anders netwerken. Ik hoop je te ontmoeten in Grand Café Utopie, op de Derde Dinsdag van de maand, 15 januari, van 19.30 tot 22.00 uur. Ontmoeten, vertellen, verdiepend netwerken... voor alle ondernemende Hagenaars met grootse plannen voor een mooiere wereld, en net zo goed voor wie liever rustig langs de zijlijn kijkt. Samen is genoeg. Zoals gewoonlijk vrije toegang, drankjes voor eigen rekening.

Heb je een eigen bedrijf of praktijk dan kun je ook een ander soort plan maken tijdens de maandelijkse workshop van Bewust Ondernemen, op dinsdag 8 januari, van 10 tot 12 uur. Deze keer met topper Séphine Laros, over Je Eigen Aanvalsplan in Eén Ochtend. Zo gebruik je dit jaar om echt in contact te komen met jouw doelgroep - terwijl je gewoon jezelf blijft.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven, de komende maand in Den Haag. Lees gauw verder en ik zie je graag!

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

 

PS: Stuur deze nieuwsbrief gerust door. En volg je onze Facebookpagina al? Zo blijf je vanzelf van alles op de hoogte!

Goede voornemens en bijzondere beelden...

Wat een heerlijk blog weer deze maand, van Saskia Willockx van Be Essence. Hoe houd je die goede voornemens vol? Lees het hier.

 

Een hartverwarmend kerstgeschenk ontving ik digitaal van Bewust Den Haag-aanbieder Marion Kuipéri van Ruimte voor Rituelen. Ik geef het graag aan je door: klik, kijk en geniet, en wees voorbereid op een kippenvelmoment van ontroering. Op naar een prachtig 2019!

Agenda 1 januari - 1 februari 2019