Bewust Den Haag » Nieuwsbrief » NieuwjaarsNieuwsbrief Bewust Den Haag

Wat zijn jouw plannen voor het komend jaar? Waar zijn jouw dromen van gemaakt? Ga je mee, een bijzonder 2019 tegemoet, met ruimte voor het delen van die dromen - en het realiseren van je plannen voor een betere wereld door bewuste keuzes? Gun jezelf een podium tijdens het Bewust Den Haag Inspiratiecafé van januari. Afgelopen maand beleefden we een prachtige editie met een bijzondere workshop, de komende maand is er meer accent op anders netwerken. Ik hoop je te ontmoeten in Grand Café Utopie, op de Derde Dinsdag van de maand, 15 januari, van 19.30 tot 22.00 uur. Ontmoeten, vertellen, verdiepend netwerken... voor alle ondernemende Hagenaars met grootse plannen voor een mooiere wereld, en net zo goed voor wie liever rustig langs de zijlijn kijkt. Samen is genoeg. Zoals gewoonlijk vrije toegang, drankjes voor eigen rekening.

Heb je een eigen bedrijf of praktijk dan kun je ook een ander soort plan maken tijdens de maandelijkse workshop van Bewust Ondernemen, op dinsdag 8 januari, van 10 tot 12 uur. Deze keer met topper Séphine Laros, over Je Eigen Aanvalsplan in Eén Ochtend. Zo gebruik je dit jaar om echt in contact te komen met jouw doelgroep - terwijl je gewoon jezelf blijft.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven, de komende maand in Den Haag. Lees gauw verder en ik zie je graag!

Gabriella van der Linden

Coördinator Bewust Den Haag

 

PS: Stuur deze nieuwsbrief gerust door. En volg je onze Facebookpagina al? Zo blijf je vanzelf van alles op de hoogte!

Goede voornemens en bijzondere beelden...

Wat een heerlijk blog weer deze maand, van Saskia Willockx van Be Essence. Hoe houd je die goede voornemens vol? Lees het hier.

 

Een hartverwarmend kerstgeschenk ontving ik digitaal van Bewust Den Haag-aanbieder Marion Kuipéri van Ruimte voor Rituelen. Ik geef het graag aan je door: klik, kijk en geniet, en wees voorbereid op een kippenvelmoment van ontroering. Op naar een prachtig 2019!

Agenda 1 januari - 1 februari 2019

Lucia Vieira Den Haag

Happiness programma - Haal meer uit je Leven!
WO 24 jul | 19.00-22.00

Den Haag | Lucia Vieira
Reset jezelf in 9 uur met het bijzondere Happiness Programma. Krachtige ademhalingsoefeningen waar je de rest van je leven veel aan hebt.
Lees verder →

Georgine Mol Zoetermeer

Shin-Do cursus
DO 25 jul | 9.30-16.00

Zoetermeer | Georgine Mol
Voel je je soms ‘leeggezogen’ door anderen en wil je je energie liever zelf kunnen gebruiken? Wil je beter gehoord worden of steviger in je schoenen staan? Met Shin-Do leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.
Lees verder →

Georgine Mol Zoetermeer

Reiki 1 cursus (Usui - 2 dagen)
ZA 27 jul | 10.30-17.00

Zoetermeer | Georgine Mol
Reiki 1Leer in twee dagen jezelf en anderen te behandelen volgens de Usui methode. Ook het behandelen van dieren komt aan de orde.
Lees verder →

Esther van der Sluis Zoetermeer

8-weekse Mindfulnesstraining MBCT Intenser en bewuster leven
WO 31 jul | 18.30-21.15

Zoetermeer | Esther van der Sluis
Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk! Een 8-weekse Mindfulnesstraining, overigens met meerdere startdata (!), waarbij je leert hoe je Mindfulness in jouw leven kunt verwelkomen, waardoor je een vrijer en blijer mens wordt ...
Lees verder →

M.M. Doorn Leidschendam

Familieopstellingen 'Echo's uit de gordel van Smaragd'
ZO 11 aug | 10.00-16.30

Leidschendam | M.M. Doorn
Familieopstellingen waarbij gelet wordt op het koloniaal verleden en de specifieke overtuigingen/ gedragingen die daaruit voortkomen. De Indo ontstond uit een mengcultuur van Europese mannen en inlandse vrouwen. De kinderen waren te wit of te bruin. 
Lees verder →

Karlien van Haagen Voorschoten

Creatieve workshop in het park van Kasteel Duivenvoorde.
WO 14 aug | 14.00-16.30

Voorschoten | Karlien van Haagen
Voor de thuisblijvers. Heb je zin om iets leuks te doen, lekker buiten in de natuur? Dan is deze workshop misschien iets voor jou. Ik nodig je uit om op landgoed Kasteel Duivenvoorde creatief aan de slag te gaan.
Lees verder →

Bewust Den Haag Den Haag

Talk Earth To Me vernissage
VR 16 aug | 17.00-19.00

Den Haag | Bewust Den Haag
Feestelijke openening van de Bewust Den Haag Zomertentoonstelling Talk Earth To Me - door aangesloten kunstenaars met hartstocht voor de aarde. Twee weken echte verbinding, verwondering, verbazing - ga jij het gesprek aan of laat je je inspireren?
Lees verder →

Bewust Den Haag Den Haag

Talk Earth To Me Inspiratiewandeling voor Ondernemers. Thema: Buitenkunst maken
ZA 17 aug | 14.00-16.00

Den Haag | Bewust Den Haag
Elke maand een inspirerende netwerkwandeling voor ondernemers, met Karlien van Haagen, natuurcoach. Deze maand zelfs twee: we beginnen met een creatieve wandelworkshop in de stad rondom de Haagse Hofvijver en de Koekamp.
Lees verder →

Bewust Den Haag Den Haag

Talk Earth To Me: Inspiratiecafé op locatie
ZO 18 aug | 16.00-19.00

Den Haag | Bewust Den Haag
Voor één keertje niet op de derde dinsdag van de maand maar tijdens de prachtige Zomertentoonstelling Talk Earth To Me: het Bewust Den Haag Inspiratiecafé. Voor ondernemers en publiek, vrij netwerken met de leukste mensen!
Lees verder →

Lucia Vieira Den Haag

Happiness programma - Haal meer uit je Leven!
WO 21 aug | 19.00-22.00

Den Haag | Lucia Vieira
Reset jezelf in 9 uur met het bijzondere Happiness Programma. Krachtige ademhalingsoefeningen waar je de rest van je leven veel aan hebt.
Lees verder →

Bewust Den Haag
​info@bewustdenhaag.nl
www.bewustdenhaag.nl