De Haagse agenda voor januari en februari van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Bewust Den Haag wenst iedereen een heel gelukkig 2022. En ook al moeten we onze Nieuwjaarsborrel voor Ondernemers van 20 januari nog even uitstellen, we blijven optimistisch en laten je zo snel mogelijk weten wanneer we alsnog aan de slag gaan met de beste wensen en de goede voornemens!

Inmiddels groeit het aantal activiteiten weer explosief - en heerlijk divers. Kijk gauw of er iets tussen staat voor je - hieronder of voor de langere termijn via de website.

Maak jij als ondernemer óók bewuste keuzes rond de gezondheid van lijf, geest en aarde? We geven graag jouw activiteiten de aandacht die ze verdienen. Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag.  

Ik wens je een prachtige maand!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Lees en laat je inspireren!

Lees en laat je inspireren door twee groene blogs van Voedselbuurtbos Geuzegroen! Geniet van het recept voor pesto van zevenblad, en lees van de dierbare els van Marianne!

Agenda 19 januari - 19 februari 2022