De Haagse agenda voor juli en augustus van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Hieronder ontvang je weer ons handige agendaoverzicht - met voor de komende maand alle activiteiten van ondernemers en organisaties aangesloten bij Bewust Den Haag... én met meer over het komende Bewust Den Haag Festival bij Pluk! Den Haag op 9 september!

De netwerkborrel is even met zomerstop, maar de ondernemerswerkplaatsen van Bewust Den Haag draaien door: zelfstandig en waar nodig met deskundige hulp lekker aan de slag met je marketing en communicatie. Denk aan doelgroep- of prijsbepaling, niche, websitetekst, persberichten, PR, slim gebruiken van social media.  Inschrijven vooraf is noodzakelijk, voor leden van Bewust Den Haag geldt een speciaal tarief.

Help of inspireer jij óók anderen? We geven graag jouw activiteiten de aandacht die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda, op onze FacebookpaginaLinkedInpagina en Instagrampagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail of kom langs op het festival of een werkplaats... we zien je graag. En ken je een ondernemer, zzp'er, praktijkhouder of organisatie die ook werkt aan een mooiere wereld en wel wat extra aandacht voor het werk verdient? Deel de informatie!  

We wensen je een prachtige maand!

Gabriella van der Linden
Tanja Rudenko

Team Bewust Den Haag

Kom naar het Bewust Den Haag Festival!

Een heerlijk vooruitzicht voor na je vakantie: op zaterdag 9 september vieren we het Bewust Den Haag Festival, van 11 tot 17 uur! Op de prachtige groene locatie van Pluk Den Haag ben je van harte welkom voor de leukste dingen: kom het doen en Bewust Ervaren! Denk aan vilten, (familie)opstellingen, energy medicine, kinderkookworkshops, trommelmeditatie, energetische healing, minisessies loopbaancoaching, mindfulness voor kinderen, vitaliteitscoaching met boksen op drumritmes, schilderen met muziek als inspiratie, het sjamanistisch medicijnwiel, heerlijk fermenteren en natuurlijk de heerlijkste taartjes en drankjes. Je vindt er ook heel veel te zien en te horen - bijvoorbeeld over kintsugi, keramiek, regressie- en reïncarnatietherapie, lifestyle transformatie, esperanto, eurithmiedans en Bewust Den Haag zelf. Hier lees je er meer over. Zet die geweldige ontdek-zaterdag vast in je agenda: het wordt een feestje!

Agenda 16 juli -16 augustus 2023