De Haagse agenda voor maart en april van bewuste organisaties, praktijken en ondernemers!

Ben je klaar voor een bijzonder voorjaar? Doe je mee om alle machteloosheid en zorgen om te buigen naar constructieve actie en positieve energie waar de wereld wat aan heeft? Zorg dan heel goed voor jezelf én anderen: wie werkt aan de verandering kan kracht gebruiken! Onze agenda barst weer ouderwets uit zijn voegen: het lijkt wel of we twee jaar terug zijn in de tijd... Dus pak je eigen agenda erbij, kies, block en boek!

Speciale aandacht voor de Stranddag 'Het Innerlijk Kind' met meerdere workshops, en niet te vergeten de halfjaarlijkse Bewust Den Haag Expositie Talk Earth To Me - van aangesloten bevlogen kunstenaars met hart voor de aarde. En verder te veel om op te noemen... kijk gauw in onze Agenda hieronder!

Dat bruisende voorjaar dat je proeft uit zich ook in meerdere nieuw bij ons aangesloten ondernemers! Voortaan vind je in onze bewuste zoekmachine dan ook Rens Vernij van De Zelfspot, Yasmine Ketoe van Praktijk Ki, Janine van Herwaarden van Springbird en Natallia Volk van Natallia Volk Floral Design.
Klik op hun namen voor de websites, of in het overzicht hieronder voor hun profielen op Bewust Den Haag.

Help of inspireer jij óók anderen? We geven graag jouw activiteiten de aandacht die ze verdienen. Ben je nog geen aanbieder bij ons? Sluit je aan bij Bewust Den Haag en je krijgt alle ruimte in de Agenda en op onze Facebookpagina - en natuurlijk je eigen profiel waarop geïnteresseerden alles kunnen zien van je bedrijf, praktijk of organisatie. Lees hier meermail me of kom langs... we zien je graag.  

Ik wens je een prachtige lente!

Gabriella van der Linden

Team Bewust Den Haag

Nieuw aangesloten bij Bewust Den Haag

Boeiende blogs van bevlogen mensen

Lees mee en laat je inspireren! Nuria Meijer vertelt je graag meer over haar machteloosheid als ze naar de wereld van nu kijkt, hoe ze dat omzet en hoe jij dat ook kunt doen. En van Voedselbuurtbos GeuzeGroen weer een fijn blog, dit keer over hun heggen en houtwallen. Aanraders!

Agenda 19 maart - 23 april 2022