Voetreflexologie (voetreflexzone therapie) Balance Company

Balance Company
Nootdorp

Ik pak graag samen met jou al je lichamelijke en psychische belemmeringen (klachten) aan. Weer terug in je eigen kracht komen middels voetreflextherapie. Ga voor plezier en zorgeloosheid. Voetreflex bij Balance Company geeft je weer energie.

Wat leuk dat je voor Balance Company hebt gekozen. 

Ik pak graag samen met jou al je psychische en lichamelijke klachten aan dmv voetreflextherapie. 

Een voetreflexbehandeling bij Balance Company is meer dan ontspanning alleen, hoewel de rust die je ervaart tijdens een behandeling wel overheerst gebeurt er meer in het lichaam en geest dan je denkt. 

Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze die via drukpuntmassage de reflexzones op de voeten behandelt om zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. De reflexzones zijn gebieden op de voeten die verbonden zijn met organen, botten,spieren, klieren, kortom het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. 

Voetreflex stimuleert het lichaam om sneller en beter de afvalstoffen (detox) af te voeren en brengt je weer in balans.

Door mij als voetreflexologe en docent te specialiseren in oa. babyreflexologie behandel ik niet alleen veel moeders, kinderen en zwangeren maar adviseer en behandel ik ook kersverse moeders en pasgeboren baby's. 

Hebben je kinderen last van obstipatie, reflux, darmkrampen, slecht slapen, hoofdpijn, tanden knarsen? of heb je het idee dat je zelf wordt geleefd? 

Wil je dat stress vermindert?

Hoe vergroot je je weerstand? 

Waarmee kun je pijn verlichten?

Je humeur verbeteren?

Wat zorgt weer voor balans?

Blijf niet langer rondlopen met klachten en belemmeringen, een voetreflexbehandeling kan verlichting bieden zodat je weer energie hebt voor zaken waar je voorheen even niet aan toe kwam. 

Wil je eens ervaren wat een voetreflexbehandeling voor jou en je hele gezin kan doen? 

Maak een afspraak, ik zie je graag!

Over Sophie van den Bogaard

Ik ben Sophie van den Bogaard, oprichtster van Balance Company gevestigd in Nootdorp waar ik voetreflexbehandelingen geef aan clienten van 0 tot 99 jaar.

Ik heb naast de opleiding tot voetreflexologe verschillende trainingen gevolgd op het gebied van psychozonetherapie, metamorfose behandelingen, hormonen, mindfull holistisch coachen, NLP,  body balance en werken met Acces Consciousness. Daarnaast werk ik middels mijn bootcamptrainingen en docentschap dagelijks met moeders, zwangeren en kersverse ouders om ze weer in hun kracht te zetten. Ook mijn verdiepingen in energiebanen, meridianen en het fysiek en emotionele lichaamswerk wat met elkaar in relatie staat geeft mooie inzichten. 

Het geeft mij enorm veel voldoening om ouders te mogen helpen bij belemmeringen als slecht slapen, onzekerheid, stress, obstipatie, darmklachten, reflux en nog zoveel meer. 

Wanneer de energie van moeder en kind weer doorstroomt heeft dat invloed op het hele gezin. 

Ik ben trotse moeder van een heel fijn gezin woonachtig in Nootdorp waar ik een praktijk aan huis heb en daar dagelijks diverse voetreflexbehandelingen geef. 

Op mijn site kun je dmv reviews lezen wat de behandelingen voor andere heeft kunnen betekenen.

Ik kijk ernaar uit je daar te ontvangen en je te helpen jezelf weer terug te zetten in je eigen kracht. 


Balance Company

Hof van Naeltwijck13
2631 WX Nootdorp

Lid van beroepsvereniging

Voetreflexologie (voetreflexzone therapie) Balance Company