Persoonlijke ontwikkeling | Den Haag

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, shiatsu, voetreflexologie, klankschaal healing

Het is mijn intentie dat jij je op een bijzondere wijze weer belangrijk gaat voelen. Waardevol, met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid in het leven wilt staan. Wij maken de wereld, de wereld dient ons en wij dienen de wereld.
Samen vinden wij je passie en talenten en onderzoeken welke wegen nodig zijn, zodat jij je passie en talenten gaat  leven.

Mijn werk begint bij je voeten, je voet geeft mij op een unieke wijze informatie over wat je lichaam nodig heeft, zodat jij weer welzijn en vertrouwen kunt voelen, jij weer thuis bent in je lichaam, het huis van je ziel op dit moment van je Zijn. Elke verandering begint met de eerste stap. De passende schoenen om de eerste stap te kunnen zetten, zijn de inzichten die wij in de loop van je proces gaan verzamelen. Jij bepaalt hoe ver, hoe diep en snel of langzaam jij wilt gaan. Mijn gevoeligheid zal mij ondersteunen om jou op de juiste wijze te begeleiden.

Verlang je naar openheid, meer levensvreugde, naar doelgerichtheid en doorzettingskracht,nieuwe uitdagingen en een gevoel van thuis zijn in jou, volg dan je hart, je bent welkom bij mij.
 

Over Regina Cove | Den Haag

Alles begon met de geboorte van mijn eerste zoon in 1993. Ik kon niet meer zo doen als voorheen, ik begreep de wereld niet meer, ik, die altijd kon werken en bezig zijn, had moeite om op straat te gaan of onder de mensen te zijn. Hier moest iets gebeuren. Zo begon ik in 1996 met lichaamswerk. Gelukkig was mijn passie geraakt, vanaf die tijd volgden opleidingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en België.

Alles begon met de voet, voetreflexologie, shiatsu, cranio sacrale therapie, energie- en chakraleer.

Onderzoek naar de engelenwereld, bewustzijnsvelden in het universum. Ik ben veelzijdig opgeleid in muzikale en kunstzinnige richtingen. Deze hebben de ontwikkeling van mijn gevoeligheid op bijzondere wijze ondersteund.

Ik ging opleidingen en scholingen voor kristallen en klankschalen volgen.

De HBO-opleiding voor medische BK zit er ook bij. 20 jaar opleidingen en cursussen gevolgd voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling, deze hebben mijn leven wezenlijk veranderd.

Zo leef ik dan nu: Warme lichte zonneschijn verlicht mijn hart van binnen, van jouw warmte doordrongen is de nacht zo bedwongen en kan de dag beginnen, warme lichte zonneschijn, de mens, de liefde van mij.

Ik heb 18 jaar praktijkervaring, ervarings- of levenscoach zou ook een passende term voor mijn werk kunnen zijn.

Hartelijk welkom in mijn praktijk.


Foto 1 Regina Cove Foto 2 Regina Cove Klik om te vergroten

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
Regina Cove


Professionals in de categorie Shiatsu Therapie

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!