massagetherapie en bewustwording | Den Haag

Hoe meer je jezelf leert kennen, hoe vollediger je in het leven kunt staan. Holistische massagetherapie ondersteunt je hierin. Door contact te maken met je lichaam, ervaar je immers een betekenisvol contact met jezelf. Je lijf is een uitdrukking van je fijngevoeligheden, je overtuigingen, je geschiedenis. Kortom, je lichaam geeft aan hoe het écht met je is. 

Op de massagetafel word je ondersteund je blik naar binnen te richten. Zo kun je ontdekken wat er in je lichaam gebeurt. Door te merken wat er in je omgaat, ontstaat er een ingang tot lichaamsbewustzijn. Een basis voor zelfbesef. Dit kun je vervolgens meenemen je dagelijkse leven in.

Deze manier van masseren is een toegankelijke ingang om je ontwikkeling te verdiepen in het (be)leven van het hier en nu. De kalmte brengt samen met rust, kwaliteit in de ervaring. Vooraf in een kort gesprek kun je aangeven waar je behoefte ligt in de handeling. Vervolgens beslissen we samen welke massage bij je past in het moment. Ondanks dat de massagevormen  in de massagetherapie verschillen, hebben ze één warme gemene deler: aandacht. Aandacht voor jou en datgene wat er in je speelt. 

Holos komt uit het Latijn en betekent geheel. Holistische massagetherapie is dan ook gezond, niet alleen voor je lichaam of voor je gevoelsleven maar voor jou in je geheel. Vanzelfsprekend is holistische massagetherapie een weldaad voor letterlijk elk persoon. Betrokkenheid voor jezelf is en blijft de voedingsbron voor een waardevol bestaan.  

 

Over Jansje Koren | Den Haag

De rode draad in mijn leven is contact en nu ook op deze fysieke wijze. Elke dag verwonder ik me dat ik dit hartverwarmende beroep heb leren kennen. De zachtheid en tegelijkertijd de eerlijkheid in deze lichaamsgerichte therapie is wat me zo raakt. Je lichaam liegt immers nooit én heeft altijd het beste met je voor. Ookal heb je dat soms niet helemaal of wellicht iets te laat in de gaten.

Tijdens mijn vorige baan in de hulp- en dienstverlening merkte ik elke keer weer dat de taal van het lichaam een ondergeschikte rol had aan de gesproken taal. Hoe minder aandacht hieraan werd besteed (door de client en de begeleider), hoe meer mijn interesse juíst werd gewekt. Enthousiast heb ik mijn ervaring dan ook verbreed met deze vorm van ondersteuning. Wat ik al vermoedde, werd alleen maar meer bevestigd: voor mij is (lichaams)bewustwording de sleutel tot groei en vitaliteit. De basis om lekker te kunnen leven.

De massagetherapie heeft écht mijn hart gestolen!


Foto 1 Jansje Koren Foto 2 Jansje Koren Klik om te vergroten

VANDAAG - massagetherapie en bewustwording
Jansje Koren


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag