Grand Café Utopie | Den Haag

Utopie is een ontmoetingsplaats voor idealisten. Het grand café is van maandag t/m vrijdag geopend om te ontmoeten, organiseren of presenteren. Op de menukaart staan louter biologische, vegetarische en vegan producten. Utopie is een initiatief van Utopie Advocaten, een idealistisch advocatenkantoor in Den Haag. Beide zijn te vinden in de Grote Pyr op de hoek van de Waldeck Pyrmontkade en de Elandstraat.

Utopie bestaat uit een café en een zaal die afzonderlijk maar ook aaneengeschakeld als een ruimte van 100 m2 beschikbaar is voor publieke en besloten ideële initiatieven variërend van vergaderingen, debatten tot optredens. Er is plaats voor maximaal 90 bezoekers. Utopie beschikt over de nodige apparatuur en voorzieningen. Ook bieden wij nu een professionele livestreamdienst aan.  Afhankelijk van de beoogde activiteit en wensen is veel mogelijk. Vul het formulier op de website in wanneer je interesse hebt om Utopie te huren. We nemen daarna snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.Ook zijn wij begonnen met het organiseren van eigen evenementen. Zie onze agenda!

Over Marco van Duijn | Den Haag

Marco van Duijn is een van de initiatiefnemers van Utopie. In het dagelijks leven is hij (ook) advocaat gespecialiseerd in natuurbescherming, dierenwelzijn en verenigingsrecht. Van Duijn werkt bij Utopie Advocaten dat boven het grand café is gevestigd.


Foto 1 Marco van Duijn Foto 2 Marco van Duijn Foto 3 Marco van Duijn Foto 4 Marco van Duijn Foto 5 Marco van Duijn Foto 6 Marco van Duijn Foto 7 Marco van Duijn Foto 8 Marco van Duijn Klik om te vergroten

Grand Café Utopie
Marco van Duijn


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!