Groene oplossingen voor een duurzaam Den Haag

Smaak voor Groen
Den Haag

Smaak voor Groen werkt samen met duurzame partners aan behoud en herstel van natuur en milieu. Daarbij kiezen we voor het stimuleren de lokale economie, educatie en het ontwikkelen van sociale betrokkenheid bij de stad en haar groen. 

Smaak voor Groen helpt met maatwerkadviezen aan bedrijven, overheidsinstanties en particulieren en organiseert voorlichting ter plekke gericht op de vraagstukken van de omgeving. We werken samen met duurzame partners aan maatschappelijke uitdagingen in huis, tuin en bedrijf. Daarbij kiezen we voor het stimuleren de lokale economie, educatie en het ontwikkelen van sociale betrokkenheid bij de stad en haar groen. Met de focus op innovatie gaan we voor behoud en herstel van natuur en milieu. 

 

Coördinatie
Begeleiding van projecten in en rondom Den Haag, waar mogelijk in nauwe samenwerking met bewoners, bedrijven en duurzame partners.

 

Advies
Per omgeving kijken we naar een advies op maat. Vanuit Den Haag zijn we graag het voorbeeld voor andere steden - we werken dan ook graag over de stadsgrenzen aan oplossingen voor jouw omgeving.

 

Presentatie
Met demonstraties, lezingen of educatieve presentaties leggen we helder en enthousiasmerend het verhaal uit van beschikbare innovaties. Kennis delen is vermenigvuldigen.

 

Innovatie
We zijn nooit uitgeleerd. En dat houden we zo!

Over Mark van Duijn

Mark van Duijn brengt al jaren spelers samen op het gebied van groen en gezonde voeding, samen met het team van Smaak voor Groen. De eerste fase van zijn masterplan rond de inzet van groene afvalverwerking voor een combinatie van sociaal ondernemerschap en circulaire economie is op dit moment in uitvoering voor de Gemeente Den Haag. 


Smaak voor Groen

Laan van Nieuw Oost-Indië 218 Den Haag, 218
2593CC Den Haag

Groene oplossingen voor een duurzaam Den Haag