07jun 2024
Inspiratiecafé

Bewust Den Haag en omstreken
Den Haag

Kom je ook in mei weer naar het inspiratiecafé? Netwerken met andere ondernemers, kennismaken, in het moment zijn en genieten! Deze keer zijn we op bezoek bij Studio van de Zon van Rianne Baak en gaan we bewegen in maar liefst twee workshops!

Kom je ook in mei weer naar het inspiratiecafé? Netwerken met andere ondernemers, bijpraten, kennismaken, wijzer worden, in het moment zijn en genieten!

Deze keer zijn we op bezoek bij Studio van de Zon van Rianne Baak en gaan we bewegen in maar liefst twee workshops!


Wanneer?
Vrijdag 7 juni van 14 tot 17 uur

Waar?
Studio van de Zon in Den Haag (richting Loosduinen)
De precieze locatie ontvang je na aanmelding. 

Wat? 

Bewust Den Haag Inspiratiecafé juni 'We zijn een levend wonder'

14:00  – 15:00 inloop / vrij netwerken
15:00  Proefworkshop Mindfulness in Movement met LIVE Handpan
ca. 15:35 naklank
16:00  Proefworkshop We zijn een levend wonder
ca. 16:35  –  17:00 naklank / vrij netwerken

 

Tijdens de juni-editie van het Bewust Den Haag Inspiratiecafé (de laatste voor de zomerpauze) ben je uitgenodigd in Studio van de Zon, waar je kennis kunt maken met het aanbod en bewegingsaanpak van de host voor deze keer Rianne Baak én van de DeDae dansers Tanja Rudenko en Marthy Hecker. Je kunt dus op 7 juni twee  proefworkshops beleven. Om 15:00 de proefworkshop Mindfulness in Movement met LIVE Handpan muziek van Tanja en Marthy en om 16:00 de introductieworkshop We zijn een levend wonder van Rianne. Dit alles met genoeg ruimte daar omheen om met elkaar te netwerken, inspireren en kennis te maken met Bewust Den Haag. 
Gratis entree, vrijwillige bijdrage is welkom. Aanmelden verplicht. Max. aantal deelnemers 30. Hieronder meer info over de introductieworkshops.

 

Mindfulness in Movement
Vier in deze workshop je eigen authenticiteit en uniekheid door middel van beweging met aandacht. In deze workshop nemen we de tijd, om met liefde en aandacht bewuste bewegingen te ontwikkelen. De klanken van het handpan instrument ondersteunen ons om tot luisteren en verstilling te komen. Wie weet ontdek je daarbij iets nieuws?
We zijn een levend wonder
We zijn een levend wonder. Rianne pleit voor ietsjes meer bewustzijn voor dat wonder en vertelt over de kracht van aanraken met aandacht. Ze coacht via lichaamsgerichte oefeningen, dans en meditatie. Afgestemd op de unieke persoonlijkheden en lichamen die ze voor zich heeft. In haar werk helpt ze ons herinneren dat we prima aanvoelen wat in het moment nodig is, in dienst van een vrije beweging.
 

N.B.! Tijdens de inspiratiecafés kunnen er foto's voor onze website en social media gemaakt worden. Wil je dit niet, dan houden we daar natuurlijk rekening mee en horen we het graag even vooraf.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 0,00 excl. 21% BTW / persoon

Totaal 0.00 excl. 21% BTW

Informatie

07 jun 2024
14.00 - 17.00
0,00
Maximaal 30 deelnemers.

Waar?

Den Haag

Den Haag

Contact

Inspiratiecafé