15jun 2024
(familie)opstellingendag

Wijslijf
Zoetermeer

Elke twee maanden is er een (familie)opstellingendag bij Wijslijf. Je kan deelnemen als aanvrager van een opstelling, als representant of toeschouwer. Zie ik jou op zaterdag 15 juni? Ik kijk ernaar uit!

Met een groep van 5-10 mensen doen we drie (familie)opstellingen. Daarin kan je eigen vraag centraal staan en in de ruimte weergegeven worden middels representanten. Die vertolken de energie van de diverse rollen (mensen, gevoelens, plaatsen, lichaamssymtomen, etc.). Zo kan je zien hoe ze op elkaar reageren en welke uitwerking het heeft als plaatsen veranderen, iets gezien of gezegd mag worden. Samen proberen we een antwoord op je vraag te krijgen. Het is een dag vol inzichten, begrip, levenslessen en dankbaarheid. 

Aanvrager van een eigen opstelling: €100. De rest van de dag ben je aanwezig als representant/toeschouwer.
Representant/toeschouwer: €40. Deze functie is ook heel interessant, omdat thema's die aan bod komen vaak ook raakvlakken hebben met je eigen leven, waardoor je niet alleen iets wonderlijks en dankbaars mag doen voor een ander, maar ook eigen lessen leert en unieke ervaringen opdoet. 

Vragen stellen/aanmelden kan via mijn website of bel/app me (best bereikbaar van 18:00-20:00 uur). Gegevens vind je hieronder bij 'contact'. 

Kan je niet op een opstellingendag of is er geen plek meer voor een eigen opstelling? Vraag dan een individuele opstelling aan. Dit duurt ca. 1,5 tot 2 uur, €100.

Informatie

15 jun 2024 | Inloop vanaf 9:30 uur. Doe lekker zittende kleding aan en neem eventueel warme sokken of sloffen mee. Koffie, thee en een gezonde snack is aanwezig. Graag zelf je eigen lunch meenemen. De locatie is goed bereikbaar met auto en OV.
10.00 - 16.30
40,00 Representant ben je voor €40, een eigen opstelling aanvragen kan voor €100.
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Wijslijf

2716 Zoetermeer

(familie)opstellingendag