19dec 2023
Verzacht je laklaag

iederal
Den Haag

Word je bewust van de (soms knellende) lagen om je heen met deze poëtische, muzikale voorstelling van Moniek Wolters

We bouwen allemaal beschermende lagen om ons heen. En dat is oké. Daarmee houden we onszelf staande in de maatschappij. Maar soms worden de lagen te dik, verharden ze je en sluiten ze af van de wereld om je heen en van je eigen gevoel.

Met haar voorstelling Laklaag neemt Moniek Wolters je mee op een poëtische, muzikale ontdekkingsreis dwars door de lagen heen, naar een open veld van liefde, inspiratie en vrijheid. Ze wordt daarbij op gitaar begeleid door Ronald Kooiman. 

Van 18:30 – 21:00 uur

Na het optreden (ruim een half uur) is er ruimte voor vragen. Vervolgens wisselen we in groepjes van gedachten over het thema onder het genot van een lekkere kop soep. Wat roept de voorstelling bij je op? Wat zijn jouw laklagen? Welke wil je doorbreken?

Wie is Moniek Wolters?
Moniek Wolters is dichter en coach. In 2022 kwam haar tweede gedichtenbundel Laklaag uit, een lofzang op de liefde voor het leven en ook op wat ons daarvan weerhoudt. Ze schrijft eerlijk, direct en ontwapenend met regelmatig een kwinkslag. Moniek studeerde economie en werkte o.a. voor het Ministerie van Financiën. En meerdere jaren is ze gecertificeerd coach. Moniek: “Ik ben een ruimtemaker voor alles wat er is. Want ik ontdekte dat ruimte maken voor gevoeligheid heel veel goeds kan opleveren.”

Informatie

19 dec 2023
18.30 - 21.00
15,00
Minimaal 10 deelnemers.
Maximaal 40 deelnemers.

Waar?

Grand cafe Utopie
Waldeck Pyrmontkade 116
2518 Den Haag

Contact

Verzacht je laklaag