Brein in balans-wandeling

Zijnsgewijs Coaching
Landgoed Ockenburg (den Haag)

Verlang je naar ontspanning en rust in je hoofd, en ben je graag in de natuur? Wandel dan eens (gratis) mee met een Brein in balans-wandeling, en geef je brein de kans om weer in balans te komen. Het recept voor ontspanning, helderheid en focus.

Tijdens deze wandelingen profiteer je van mijn neuropsychologische kennis, terwijl je niets anders hoeft te doen dan in rustig tempo mee te wandelen en te luisteren naar eenvoudige instructies. Daarbij hoef je niets te bereiken of te presteren: alles is gericht op loslaten, op niet-streven, zodat je brein de kans krijgt om tot rust te komen.

Na afloop zul je je fris, helder en opgeladen voelen, meer in contact zijn met jezelf en je lijf, en duidelijker voelen wie je ook alweer bent en wat je zelf ook alweer wilt. Van die kalme, ontspannen focus kun je de rest van de dag profiteren. En het mooie is dat je dan ook al wat beweging en frisse boslucht te pakken hebt.

De eerste keer is gratis. Kijk op mijn website voor meer info. 

Tot ziens!

Over Carmen Cools

Mijn naam is Carmen Cools. Ik werkte 10 jaar als neuropsycholoog toen ik ontslag nam om eindelijk eens werk te gaan maken van mijn diepe verlangen naar meer natuur, rust, focus en betekenis. Ik had nooit durven dromen dat ik uit zou komen waar ik nu ben: een leven vol flow, inspiratie, voldoening en plezier, waarbij ik ook nog het gevoel heb dat ik andere mensen help en inspireer door gewoon te zijn wie ik echt ben.

Inmiddels coach en inspireer ik andere vrouwen om eveneens te gaan luisteren naar hun sluimerende verlangens: om keuzes te gaan maken die passen bij wie ze ècht zijn en te gaan doen wat ze ècht leuk en belangrijk vinden. 

Zodat ze hun eigen, unieke pad kunnen gaan volgen, en zodat OVERLEVEN verandert in LEVEN. 

Zodat drukte, ruis en afleiding plaatsmaken voor flow, plezier en moeiteloosheid. 

Mijn manier van werken en leven kenmerken zich door aandacht, puurheid en eenvoud. Ik ben wie ik ben: ontspannen mezelf, zonder opsmuk, met open aandacht voor wat zich aandient. Dat is mijn kracht, en tegelijkertijd een inspirerende uitnodiging aan de mensen waarmee ik in aanraking kom: wees alsjeblieft jezelf, dan ben je op je mooist en krachtigst. Verder ben ik 'down to earth': spiritualiteit heeft voor mij niets te maken met zweverigheid. Ik hou van helder, concreet en praktisch. Waar ik ook van hou zijn stapels boeken, thee, mijmeren en kamperen in de natuur - alleen of met mijn gezin.

Meer over mij vind je op mijn site. 


Zijnsgewijs Coaching


Landgoed Ockenburg (den Haag)

Lid van beroepsvereniging

Brein in balans-wandeling