Sommige antwoorden vind je in stilte, ervaar de innerlijke rust

De Zeeboezem
Den Haag

Door iedere dag te mediteren, ervaar je innerlijke rust, waardoor de liefde voor jezelf vergroot en de levenskracht sterker wordt voor jezelf. Deze rust, liefde en levenskracht, vergroot je bewustzijn en daardoor kom je dichter bij je kern.

Meditatie
Meditatie heeft alles te maken met de ademhaling. De zuurstof die wij in- en uitademen. Zonder zuurstof is er geen leven meer in het lichaam. Daarom is het van groot belang om een goede ademhaling te hebben. Door je bewust te worden van je ademhaling, leer je daar je focus op te leggen, bewust en onbewust.

Bewust
Door bewust op je ademhaling te letten, is daar je 100% focus op. Daardoor vergeet je, je gedachten en overtuigingen die je hebt op dat moment. In dat moment ervaar je de innerlijke rust in jezelf, waardoor je dus rustiger wordt en je hart wordt geopend, met de liefde die daaruit komt voor jezelf. Je leert te luisteren naar je hart en je leert te vergeven. Vergeving van jezelf en van andere, daardoor kun je situaties loslaten en accepteren. Zo ervaar je innerlijke rust en kan je zonder oordeel ieder mens gaan zien als een uniek en bijzonder persoon. 

Onbewust
We ademen 24 uur per dag, dit is van essentieel belang voor ons lichaam. Als je weet hoe je bewust op je ademhaling kan letten, kan je dit ook onbewust gaan doen. Als je bijvoorbeeld in de auto zit, of te wachten op trein, of als je in de rij staat van de supermarkt. Pak dit moment om bewust op je ademhaling te letten. Als je dit met regelmaat doet, gaat dit op een gegeven moment automatisch (onbewust) en op die manier ervaar je de innerlijke rust in jezelf, wat energie geeft.

Over Sabrina Mooren

Sabrina Mooren is mijn naam, geboren in Colombia en vanaf mijn 4e maand opgegroeid in Nederland. 
Je kan mij omschrijven als een vrouw die in het leven staat. Doordat ik veel geduld heb, een rustige, open uitstraling, creatief en enthousiast ben, sta ik open voor elk uitdaging, zowel privé als in het werk. 

Het helpen en zorgen voor, is een eigenschap die in mij zit. Daarbij vind ik vrijheid erg belangrijk. De vrijheid hebben om te doen wat je echt leuk vindt vanuit je hart. Een goede gezondheid en vitaliteit is voor mij ook een belangrijke waarde, omdat je uithoudingsvermogen daardoor verbetert en je energie (levenskracht) daardoor vergroot. 

Belangrijkste wat ik tijdens mijn levenspad heb geleerd, is de liefde in jezelf te vinden en voor jezelf te hebben. Waardoor je echt voor jezelf zorgt. Om andere mensen te kunnen en willen helpen, is het belangrijk om eerst goed voor jezelf te kunnen zorgen in welke situatie ook. Moed en inzicht is hierbij van essentieel belang. De moed om echt naar je hart te luisteren en vandaar uit het inzicht te krijgen van, wat je echt wilt. Het bewustwordingsproces noem ik het.

Tijdens mijn levenservaring en het werken in het bedrijfsleven en de winkel, heb ik veel kennis opgedaan van de mens. Ieder mens is uniek en bijzonder. Daarom heb ik De Zeeboezem opgericht. Ik wil mensen energie geven, helpen en de juiste handvatten meegeven om vanuit welke situatie ook, vanuit hun hart hun mooiste en liefdevolste leven te gaan leven. 

 


De Zeeboezem

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Sommige antwoorden vind je in stilte, ervaar de innerlijke rust