Kookworkshops

De Bourgondische Diëtist
Den Haag

Kookworkshops op maat en met speciale thema's. Fun-cooking is populair. Maar run-cooking ook: wie heeft er nog tijd? Leer genieten van koken én eten, juist ook met uitdagingen als allergie en specifieke voedingsadviezen.

Fun-cooking is populair. Maar run-cooking ook: wie heeft er nog tijd?

Leer genieten van koken én eten, juist ook met uitdagingen als allergie en specifieke voedingsadviezen. Kies voor individuele begeleiding of een groepsworkshop - ook als teambuilding, ook op locatie. 

Zoals Hippe borrelhapjes, Indisch, Thais, Indiaas, Italiaans, De Keukens van het Midden-Oosten, Tapas, High Tea, Bijzondere Salades, Koud buffet, Sushi, Fantasierijk koken met groenten, Meer vis op tafel, Kerstdiner: genieten  zonder stress of Feestelijk eten voor twee. Kom plezier hebben tijdens de kookworkshops op maat!

Over Charlotte Warner

Kookgek, auteur, kookdocent, chefkok, diëtist, orthomoleculair voedingskundige en levensgenieter… voor Charlotte Warner kan het prima elke dag feest zijn. Juist wanneer je aan een gezonder gewicht of leefstijl moet werken, is het des te belangrijker alles een beetje lollig te houden. Waar zou je het anders voor doen?

Bij Charlottes lezingen vallen de schellen je van de ogen: wat vroeger goed was, is vaak niet meer wat het lijkt. Charlotte onthult in heldere, overtuigende taal en met een flinke portie humor de do's en don'ts van de voedingsleer. Dat levert inspirerende lezingen op over fabeltjes rond voeding en het effect van lekker genieten.


De Bourgondische Diëtist

Van Hoytemastraat 13
2596 EM Den Haag

Kookworkshops