BSM dienstverlening, financiële hulpverlening voor bedrijven en particulieren

BSM Dienstverlening
Den Haag

Bewust omgaan met geld is van belang. Zowel bedrijven als particulieren, kan ik ondersteunen & helpen met hun financiële situatie. Tegenwoordig gaat er veel digitaal, zowel het contact als het werk. Op deze manier ga ik bewust om met onze planeet.

Financiële hulpverlening voor bedrijven en particulieren

Werkzaamheden die ik aanbied:

 • Freelancer voor de (financiële) administratie
 • Opzetten boekhouding
 • Invoer huidige boekhouding
 • Invoer nieuwe boekhouding in nieuw systeem
 • Oude boekhouding uitzoeken en deze omzetten naar een nieuw boekhoudprogramma. 
 • Begeleiding bij zelf-boekhouding
 • Startersbegeleiding
 • BTW aangiftes
 • Financiële hulpverlening

Doelgroep

 • MKB en ZZP'ers, 

  Financiële ondersteuning, door de boekhouding/administratie, waar nodig op orde te krijgen, te verwerken en op orde te houden. Een voordeel is dat de meeste administraties/boekhoudprogramma's digitaal zijn. Wat tijd en geld bespaart doordat ik vanaf mijn werkplek de werkzaamheden verricht.

 • Financiële hulpverlening voor particulieren en werkgevers.
  Ieder mens kan in een situatie komen dat je het overzicht over het geld wat binnen komt en er uit gaat, kwijt ben. Waardoor je achter de feiten aanloopt en iedere maand geld tekort hebt. Ik kan en wil je helpen om weer overzicht te krijgen over je inkomsten en uitgaven. Dit geldt zowel voor particulieren jij en ik, als voor werkgevers, waarvan de werknemers ook in situaties kunnen komen waarbij ze hulp kunnen gebruiken om hun financiële situatie weer in balans te krijgen.

Kennis

De afgelopen 20 jaar heb ik veel kennis opgedaan in de (financiële) administratie. Zo ook de kennis in een aantal boekhoudprogramma's. Uiteindelijk is deze kennis altijd te leren, omdat het uiteindelijk gaat om de kennis van de administratie en boekhouding. 
Daarnaast heb ik een aantal trainingen gevolgd bij de gemeente Den Haag op het gebied van financiële hulpverlening. Deze kennis wil ik graag delen en uitvoeren.

Over BSM Dienstverlening

Mijn naam is Sabrina, 41 jaar, geboren in Colombia en woonachtig in Den Haag. Je kan mij omschrijven als een vrouw die in het leven staat. Doordat ik veel geduld heb en een rustige, open uitstraling, creatief en enthousiast ben, sta ik open om zowel particuliere als bedrijven te ondersteunen in de (financiële) administratie.
Een uitdaging ga ik zeker niet uit de weg, want een nieuwe uitdaging kan dit werk zeer afwisselend en creatief maken.Vanaf 1999 heb ik mijn werkervaring opgedaan in de administratie en boekhouding. Voor bedrijven zoals, Stad Rotterdam, AXA, Danka/Infotec heb ik de financiële administraties verwerkt, deze op orde gebracht en weer structuur in gebracht zodat deze gestroomlijnd blijft lopen. Vanaf 2006, heb ik in de VOF gezeten van een MKB, waar ik de gehele (financiële) administratie heb verricht.
Doordat ik al ruim 20 jaar werkzaam ben met financiën en administraties, voor diverse bedrijven, heb ik besloten om in 2019 mijn eigen bedrijf op te zetten. BSM Dienstverlening.
Daarnaast ben ik een opleiding gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met een holistische visie. Wat voornamelijk te maken heeft met bewustwording. Dit laatste heb ik ook omgezet in een bedrijf genaamd, De Zeeboezem. Beide bedrijven hebben als doel, je inzicht en kennis te vergroten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, energie en geld, om vandaaruit jouw leven te leven wat jou gelukkig maakt.


BSM Dienstverlening

Sabrina Mooren

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

BSM dienstverlening, financiële hulpverlening voor bedrijven en particulieren