Be Essence - leven vanuit je essentie | Voorburg

  • Zoek jij meer balans tussen denken en voelen en wil je meer vertrouwen op je intuitie?  
  • Verlang je naar rust in je hoofd en leven vanuit je hart, vanuit ontspanning en acceptatie? 
  • Wil je een betere (bewustere) samenwerking van je persoonlijkheid met je ziel? 

Ik bied individuele sessies aan in mijn praktijk in Voorburg of al wandelend in de natuur. 

Tevens bied ik cursussen en workshops aan in kleine groepjes van max. 5 personen.

Ik werk o.a. met Mindfulness, ACT (Acceptatie en Commitment Therapie) en diverse vormen van coaching en healing. Tijdens healings werk ik samen met opgevaren meesters en Michael, de zielegroep uit de causale sfeer.

Inmiddels heb ik 58 jaar levenservaring en 20 jaar werkervaring als coach en healer. Ik ben breed opgeleid, werk vanuit bezieling en met de principes van Een Cursus In Wonderen in mijn geest.

Over Saskia Willockx | Voorburg

Al van jongs af aan had ik interesse in spiritualiteit, Oosterse filosofie en geneeswijzen.

Omdat ik moeite had om mijn eigen levenservaringen te begrijpen en verwerken, begon ik een ontdekkingstocht langs Boeddhisme, Een Cursus in Wonderen, de Michael Teachings en Advaita Vedanta.

Hierdoor ben ik de eenheid van alle leven, onze verbondenheid via het bewustzijn gaan ervaren. De kracht en wijsheid van mijn ziel zijn daarbij de leidraad in mijn leven.

Ik werk met veel passie en bezieling en het is mijn missie om mensen meer in contact te brengen met hun authentieke kracht en ware essentie. Alle sessies, cursussen en workshops die ik aanbied zijn hier op gericht.

Op mijn website vind je meer informatie over mezelf en de manier waarop ik werk. Er staan ook testimonials van clienten en cursisten op die je een beeld geven van de mogelijkheden die ik bied.

Be Essence
Saskia Willockx

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Shiatsu Therapie Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag