Natuurlijk Bewustzijn in Beweging | Den Haag

Verstand en gevoel, liefde en angst, goed en slecht, leven en overleven: in het dagelijks leven worden we geconfronteerd met polariteiten. Aan ons de uitdaging om in vrijheid te kiezen voor wat we doen. Handelen we bijvoorbeeld vanuit verstand of vanuit gevoel? Soms is het een beter, soms het ander.

Emoties, blokkades, conditioneringen en patronen belemmeren ons in onze vrijheid om te kiezen. Toegevoegde Waarde helpt je om meer vrijheid te krijgen. Door je bewust te maken van wat je doet en dit om te buigen. Niet door het er over te hebben, maar door te doen. Zodat de energie anders en beter gaat stromen.

Een traject bij Toegevoegde Waarde betekent in beweging komen in de natuur. Het is een combinatie van coaching, interventies en bewegen, eventueel aangevuld met oefeningen, opdrachten en mindfulness. Effectief en helend.

Over Walter Stamkart | Den Haag

Via mijn bedrijf Toegevoegde Waarde bied ik maatwerk in de natuur op het vlak van persoonlijke effectiviteit, burn out begeleiding, loopbaanvragen en het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen en houden van mensen. Ik werk er aan mee dat mensen (weer) met plezier naar hun werk gaan en effectiever zijn.

Mijn "kantoor" is de natuur en ik combineer mijn aanpak met bewegen. Hierbij werk ik vanuit het ervaren en ik betrek in toenemende mate het lichaam erbij. Mijn ervaring is dat dit duurzame en ook snelle resultaten geeft. De interventies werken door op het vlak van lichaam, geest en ziel.Als Coach, Loopbaanprofessional en Trainer heb ik ruime ervaring binnen zowel de publieke als de particuliere sector en specifiek onderwijs, (rijks)overheid, midden en klein bedrijf en met ondernemers.

Opleidingen en trainingen: Hoogendijk Post HBO Coaching, Annet Brinkhuis Coaching, Burn-out begeleiding, Energiewerk, Lichaamswerk, Creatieve werkvormen, Jobmarketing, Psychopathologie, Train de trainer, hardlooptraining en trainingen in Visualisatietechnieken, Mindfulness, Reiki en Familieopstellingen.

Tevens bied ik de Mind&Body Bootcamp aan: In groepen bewegen naar meer mentale en fysieke kracht, openheid en bewustzijn. Inzetbaar in het kader van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke effectiviteit, teamontwikkeling en het vinden van werk. Ook te combineren met een individuele aanpak.

Mijn missie: Licht brengen waar eerst duisternis was.


Foto 1 Walter Stamkart Foto 1 Walter Stamkart Klik om te vergroten

Toegevoegde Waarde
Walter Stamkart


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag