Tarot Cursussen | Zoetermeer

Tarot Cursus voor beginners én gevorderden.

Triade Travel organiseert gedurende het jaar Tarot Cursussen voor beginners én gevorderden.

In 6 avonden leer je kaartleggen én duiden met de traditionele Tarot kaarten. In een kleine groep leer je onder begeleiding van een zeer ervaren Tarotiste spelenderwijs maar vooral ook eigentijds werken met de kaarten. In een ontspannen sfeer ga gelijk al de 1e les zelf duiden. Uiteraard krijg je uitleg over de kaarten, maar ze zijn eigenlijk een instrument om bij je intuïtie te komen en dat is wat je gaat leren. Dit is nu precies wat je niet uit een boek kunt leren.

Wij werken met de traditionele Tarot kaarten; de Rider Waite Kaarten. 

Locatie:  Zoetermeer, Koraalrood 153. voor data zie de website

Kosten cursus voor beginners:  € 225,00, inclusief lesmateriaal, begeleiding, koffie en thee (exclusief Tarot kaarten).

Kosten cursus voor gevorderden: € 225,-- inclusief lesmateriaal.

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Opgeven: Caroline m: 22180976 Triade Travel te Zoetermeer

Ook voor individuele Tarot consulten.

Over Caroline Dekker | Zoetermeer

Mijn visie (holisme) en missie (bewust worden) is in al die jaren dat ik werkzaam ben niet veranderd.

Verbinden en in in verbinding zijn dat is waar het omdraait.

Alles begint bij jezelf en als je niet in verbinding kunt zijn met jezelf, hoe kun je dan in verbinding zijn met de ander?

Elke verbinding met een ander mens, en of dat nu een individueel consult is of werken in of met een groep, is uniek. Deze uniciteit maakt het werk dan ook zo boeiend, de dynamiek die zich afspeelt tussen mijzelf en de ander.

Verder ben ik gegrepen door het oude Egypte en heb een grote voorliefde voor de tempels, en de woestijn. Uiteraard is dit niet het enige land waar ik een sterke band mee voel, ook Engeland (het oude Avalon), Schotland en niet te vergeten Ierland hebben mijn hart veroverd. Sinds mijn 13e houd ik mij intensief bezig met Astrologie en de Tarot.

In de loop van inmiddels al meer dan 30 jaar werkzaam te zijn in de hulpverlening heb ik een eigen werkwijze ontwikkeld. Therapeutisch –en energetisch werk gaan hand in hand. Want alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ook gebeurt er altijd wat er op dat moment voor alle partijen nodig is, alles vloeit als het ware naadloos in elkaar over. Verder ben ik nuchter, recht door zee, houd ik van reizen, lekker eten, lachen, samen werken, leren, mijn kennis overdragen en alles wat met spiritualiteit te maken heeft.


Foto 1 Caroline Dekker Foto 3 Caroline Dekker Klik om te vergroten

Triade Travel, Medium en Therapy
Caroline Dekker


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag