Een dag zonder oordeel | Zoetermeer

In essentie is iedereen op zoek naar hetzelfde in het leven: liefde, acceptatie en verbinding. Waarom lijkt dit dan zo moeilijk te zijn? Wat staat in de weg? Naar ons idee staan oordelen in de weg. Oordelen over jezelf of over de ander. Dit levert onnodig stress of spanning op. Als je een oordeel naar jezelf hebt, wijs je jezelf af en dit is pijnlijk. Bij een oordeel over iemand anders is hij of zij in jouw ogen niet goed genoeg en ga je uit contact. Zonder oordeel kijk je met open blik en is verbinding mogelijk. Wij bieden de ervaring van een dag zonder oordeel. Een dag waarin je je bewust wordt van je oordelen, je in verbinding bent met jezelf en elkaar en geniet van een mooie omgeving en lekker eten. Op deze dag kan je ervaren hoe het anders kan: hoe je kunt kiezen voor liefde, acceptatie en verbinding! Kijk op de website van een dag zonder oordeel voor de data. 
We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Naomi, Richelle en Eline

Over Naomi, Richelle, Eline | Zoetermeer

Wij zijn Richelle, Naomi en Eline, drie vrouwen die op elkaars pad zijn gekomen en een sterke verbinding voelen met elkaar.

Wij geloven dat ieder mens behoefte heeft aan contact en verbinding. Dat betekent in contact zijn met jezelf en met de ander. Verbinding waarin onvoorwaardelijke liefde stroomt. Waarin alles er mag zijn en iedereen kan zijn zoals hij is. Zonder oordeel waardoor niets de verbinding in de weg staat. Open, nieuwsgierig en vrij zonder de beperking van angst. Deze verbinding ervaren wij in ons contact. Ons verlangen is om verbinding en liefde te delen en uit te breiden.

We hebben alle drie in Rotterdam gestudeerd: Eline Sociale Wetenschappen, Richelle Bedrijfseconomie en Naomi Bedrijfskunde. Naomi werkt als zelfstandig interimmanager en doet opdrachten op een manier die dicht bij haar hart en essentie ligt. Ze is getrouwd met Jasper en ze wonen met hun twee katten in Rotterdam. Eline is werkzaam als haptotherapeut in haar eigen praktijk (haptobron). Ze is samen met Theo die een volwassen zoon en een dochter in de puberleeftijd heeft. Richelle is naast haar parttime rol als adviseur bij de Rijksoverheid ook werkzaam in haar eigen coachingspraktijk. Richelle is getrouwd met Patrick en samen hebben ze drie dochters.

Wij hebben verschillende wegen in onze ontwikkeling gevolgd en tegelijkertijd is de richting dezelfde: Van hoofd naar hart, van denken naar voelen, van angst naar liefde.


Foto 2 Naomi, Richelle, Eline Foto 1 Naomi, Richelle, Eline Klik om te vergroten

Een dag zonder oordeel
Naomi, Richelle, Eline


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag