Grip op Scheiden Het online instrument voor scheidingsmediators en -coaches. | Den Haag

Grip op Scheiden bestaat uit 3 modules:

1. "Wij en onze Scheiding" Een interview over gedachten, gevoelens en zorgen met betrekking tot het verleden, heden en toekomst van de relatie. 

2. Voorbereiding op het ouderschapsplan: voorbereiding op het gesprek met elkaar en op het gesprek met de mediator.

3. Voorbereiding op de verdeling en verrekening van (im)materiële zaken: voorbereiding op het gesprek met elkaar over financiële gevolgen, en op het gesprek met de mediator.

Je kan Grip op Scheiden in zijn geheel, in losse modules, voor een individu of voor een (echt)paar gebruiken.

Lees op onze website hoe je je aanmeldt en wat de kosten zijn.

Over Annette Teunissen | Den Haag

Als verpleegkundige, thuiszorg-coördinator en vrijwilliger bij maatschappelijk betrokken organisaties heb ik ervaren dat lichamelijke en geestelijke gezondheid en sociaal en maatschappelijk welzijn hand in hand gaan en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Om de samenhang tussen deze elementen en om de gedachten, gevoelens en het gedrag van mensen beter te begrijpen ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren. Mijn kennis, levenservaring en oprechte betrokkenheid met betrekking tot maatschappelijke problemen en persoonlijk leed hebben geleid tot het ontwikkelen van een methode om mensen met relatieproblemen of in een scheidingssituatie te ondersteunen bij het vinden van een nieuw evenwicht in hun leven en dat van hun dierbaren.


Professionals in de categorie Mediation

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag