Regenesis Healing, The Bars Access, sjamanistisch ademwerk en kinesiologie | Zoetermeer

Na het invullen van een intakeformulier gaan we door middel van een gesprek samen op reis door het lichaam om te kijken waar de knelpunten liggen.
Het lichaam zelf laat zien wat er op die manier geheeld mag worden op zijn eigen tempo.
Hiervoor worden verschillende methodes ingezet:

Regenesis Healing
Door blueenergie te sturen via mijn handen kan ik de cellen aansturen tot genezing of vitaal maken.
Wat is blue dot? Er zitten bluepuntjes in onze stamcellen. De stamcellen zijn het eerste begin van ons leven en zorgen ervoor dat wij na de bevruchting uitgroeien tot mens. Als we ongeveer 5 maanden oud zijn, zijn we compleet en gaat als het ware de blueslapen.
Robert Rasmusson heeft ontdekt dat je die blueenergie weer kunt activeren.
Door middel van het uitlijnen van de atlas, draaier en ruggenwervels kunnen we veel blokkades oplossen. Vervolgens kan er ook op de organen worden gewerkt.

The Bars
Licht aanraken van 32 punten op het hoofd activeert de Bars energie. De punten zijn gekoppeld aan alle gedachtes en overtuigingen die we ons hele leven zijn gaan geloven, maar die geen waarheden zijn. Deze loslaten geeft weer heel veel ruimte en ontspanning in het hoofd.

Kinesiologie
Kinesiologie betekent letterlijk 'bewegingsleer'. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert.
Door middel van spiertesten, waarbij de kinesioloog zachte druk op verschillende spieren uitoefent, wordt onbalans zichtbaar. Deze methode werkt met het stress-reflexmechanisme van het autonome zenuwstelsel.

Over Mariska Zandbergen | Zoetermeer

Mijn naam is Mariska Zandbergen-Roeling. Door mijn werk als ziekenverzorgster heb ik ontdekt dat ik via mijn handen een bijzondere gave heb. Het bleek dat ik, zonder het te beseffen, energie kon overbrengen op anderen waardoor klachten verminderden of helemaal verdwenen. Patiënten hadden baat bij de extra verzorging die ik ze kon geven.
Na alle positieve reacties ben ik een cursus Reiki I en II gaan volgen om meer te leren over mijn mogelijkheden. Tijdens een cursus Intuïtieve ontwikkeling ben ik ook in aanraking gekomen met methodieken kinesiologie. Dit bestaat uit heel veel onderdelen zoals Touch For Health, Stress Release, Woordblind, Leef blind en energetisch-centra (chakra behandeling).
Daarna kwamen The Bars en Regenesis healing op mijn pad. Dit zijn twee hele sterke methodes.
Omdat ik zelf een behandeling heb ondergaan, heb ik ervaren wat een mooi instrument het is om (oude) stressvolle gebeurtenissen uit je systeem te verbannen, waardoor lichaam en geest weer gezond aanvoelen.
Na deze ervaring heb ik besloten om met mijn mogelijkheden mensen gelukkiger door het leven te laten gaan. Ik kijk naar u op een positieve wijze en met open blik als een totale persoon, op een holistische manier, wat betekent dat lichaam, geest, energie en ziel één zijn.
Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten en vervolgens door middel van het aansturen van Energie zorgen dat het lichaam en de geest zichzelf weer kunnen helen.


Foto 8 Mariska Zandbergen Foto 3 Mariska Zandbergen Klik om te vergroten

praktijk Ayla
Mariska Zandbergen


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag