ervaren executive coach | Den Haag

Waar gaat het mij om: visie en missie in het kort
Mensen zijn zo veel meer dan ze denken. En mensen zijn zo veel meer dan hun gedrag. En het is mijn wens en ambitie dat te laten zien en te laten voelen. Ik zie veel en benoem dat. Ik doe dat met precisie en met humor in organisaties, in teams en één op één. Onbewuste processen zichtbaar maken zodat die expliciet ingezet kunnen worden. Of expliciet niet. Zodat vrijheid groeit en leiderschap ontstaat.

Kern van mijn coaching en training:
Ik verbind zingeving aan dagelijks werk. Hoe kan je de kern van wie je bent manifesteren in de volgende klus ?  Het gaat mij om diepgang verbinden aan concrete resultaten.

Leren met Film
Ik train en begeleid professionals onder meer aan de hand van filmfragmenten om te inspireren en het leerproces te versnellen. De reis van de held dient hierbij als kapstok. Dit model omvat de twaalf fasen van de universele menselijke ontwikkeling.

De structuur hiervan is gebaseerd op het werk van antropoloog Joseph Campbell, die in zijn boek De held met de duizend gezichten alle archetypische verhalen in een mono-mythe samenbrengt. Manfred van Doorn heeft in zijn boek Het Wiel opnieuw uitvinden, cycli en niveaus van leiderschap de reis van de held vertaald naar zijn Double Healix model, waarin hij de twaalf fasen van de reis uitwerkt. Ieder mens doorloopt die fasen meerdere malen in zijn leven in heel verschillende trajecten en verschillende aspecten van zijn leven.

Je kunt de fasen terugzien in iemands loopbaan, maar ook in één project of zelfs in een dag. Er is geen sprake van een lineair proces en niet iedereen doorloopt de fasen op dezelfde manier. Maar herkenbaar zijn ze wel, omdat ze universeel zijn.

Kijken naar specifieke filmfragmenten versnelt het krijgen van inzicht, vergroot de emotionele verbinding en laat concrete gedragsvoorbeelden zien. Kortom het verdiept en versnelt het leren enorm en, niet onbelangrijk, maakt het nog leuker.

Coaching, training en lezing
Met gebruikmaking van Film, verzorg ik individuele coaching, groepstrainging en lezingen.

Over Robbert Braak | Den Haag

Na de sportacademie en de studie psychologie ben ik aan het werk gegaan binnen de rijksoverheid. Via diverse staf en managementfuncties ben ik in 2002 terecht gekomen bij Bureau ABD; het Management Developmentbureau voor de top 500 van de rijksoverheid. Ik heb tien jaar lang in diverse rollen gewerkt aan leiderschapsontwikkeling. In 2012 ben ik overgestapt naar Intercoach; een klein team dat een groot netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, ervaring en opleiding. Sinds 2012 heb ik ook mijn eigen bedrijf: Je bent beter dan je denkt (jebentbeterdanjedenkt).


Foto 1 Robbert Braak Foto 2 Robbert Braak Klik om te vergroten

Je bent beter dan je denkt / Coachen met film
Robbert Braak


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Den Haag