Kindercoaching zonder het Kind zelf te belasten | Nootdorp

Kinderen zijn dynamische kleine mensen met een groot gevoelsleven. Ze onbezorgd kind mogen (en kunnen) laten zijn is vaak je grootse wens als ouder. Helaas komt deze wens niet altijd uit. Zeker de kinderen van nu komen veel obstakels tegen op hun weg naar volwassenheid. 

Veel kinderen ervaren de wereld vaak als druk, reageren daarop en krijgen dan zelf te horen dat ze een druk kind zijn. Ze kunnen ook druk ervaren om te moeten presteren, te conformeren of om juist uniek te zijn waardoor ze onzeker worden en claimgedrag gaan vertonen. 

Of zij voelen zich onbewust geclaimd en reageren daarop met een lichamelijke klacht die óf onverklaarbaar zijn, of die -ondanks herhaaldelijk behandelen- steeds weer terugkomt. 

Dan wordt opvoeden vaak een lastig klus. Zeker als we met gedrag te maken krijgen waar wij zelf gevoelsmatig ver van af staan. Of het kind komt juist in situaties terecht die wijzelf vroeger ook als moeilijk hebben ervaren. Hoe help je je kind dan?

  • Coaching volgens de Reversiemethode van Dreamchild help u dit antwoord te vinden!

Ik ben gediplomeerd Dreamchild Gezins- en Kindercoach en help je graag de antwoorden te vinden bij je kind. 

Hiervoor maak ik gebruik van jouw onderbewuste waarmee je kind sinds de conceptie al mee in verbinding staat. 

Het is daarom ook niet nodig om je kind daadwerkelijk mee te nemen naar de praktijk waardoor je je kind niet onnodig nog zwaarder belast.

  • En het resultaat is ronduit verbluffend!

Over Olga Slot | Nootdorp

Hoi!

Mijn naam is Olga Slot

Ik heb een sportieve partner, een heerlijke puberdochter en een beetje aparte hond.

Ik ben energiek, eigenzinnig, meestal positief, en soms confronterend,

en werk als Innerlijk Kind Coach en Healer.

Hoe dat zo gekomen is?

Nou, als gevoelsmens leven in de maatschappij van alledag is best een uitdaging. Zeker met een hoofd die prikkels en informatie andersom binnenkrijgt en/of verwerkt. Want dan wordt het leven best heel druk. Mijn strategie daarvoor was; zet het voelen op "uit" en het denken op "aan". Zo heb ik lang naast mijn eigen waarheid geleefd. In 2013 ben ik met Healing Touch in aanraking gekomen en dit veranderde mijn leven totaal. Eindelijk mocht ik écht voelen en kon ik mijn energie inzetten om mensen blij te maken.

Mijn healingcliënten bleken vooral moeders van fantastische -maar ook uitdagende- kinderen te zijn. Het viel me op dat zowel moeder als kind profijt hadden van een behandeling die ik toch alleen maar aan de moeder gaf. Ouders en kinderen (en alle andere menselijke combinaties) beïnvloeden elkaar in gevoel en gedrag. Ik herkende deze dynamiek ook privé en besloot de opleiding Gezins- en Kindercoach van Dreamchild te volgen. Nu ben ik naast Healer ook gediplomeerd Coach en werk volgens de Reversiemethode.

Ik werk met zowel jonge als al rijpere vrouwen -met én ook zonder(!) kinderen- die vol in het leven staan. Ze hebben heel veel zaken prima voor elkaar, maar lopen op 1 of meerdere gebieden vast. En dan ben ik er graag voor ze!


Foto 7 Olga Slot Foto 6 Olga Slot Klik om te vergroten

Coachpraktijk de Prachtveer
Olga Slot


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag