Familieopstellingen voor persoonlijke, familie of werkgerelateerde vragen | Leidschendam

Een familieopstelling is een prachtige methode om inzicht te krijgen in de (onbewuste) dynamiek die speelt in jouw familie. Deze dynamiek kan veel invloed hebben op hoe jij je leven invult en hoe jouw (familie) relaties zich ontwikkelen.

Met een familieopstelling kun je antwoord krijgen op verschillende soorten vragen. Het gaat vaak over dingen waar je steeds weer tegenaan loopt, een keuze die je moeilijk vindt om te maken of bijvoorbeeld een relatie die je wilt verbeteren. 

Voorbeelden van vragen zijn: 'Ik vind het lastig om voor mezelf op te komen', 'Ik heb (alweer) zoveel moeite met mijn leidinggevende', 'De relatie tussen mij en mijn moeder verloopt stroef, ik wil graag meer contact' of 'Ik twijfel of ik die nieuwe baan zal accepteren'. 

Bij een opstelling kiest degene die een vraag inbrengt representanten voor belangrijke mensen of terugkerende thema's in zijn leven. Deze mensen geeft hij een plaats in de kamer. Als representant ervaar je de gevoelens of de fysieke beleving, die horen bij die persoon of dat thema. Je hoeft hiervoor geen bijzondere gave te hebben, het gaat vanzelf. 

Een opstelling is zonder oordeel. Tijdens de opstelling wordt de balans in jouw systeem voor je hersteld, waardoor jij meer in je kracht kunt komen. 

Maandelijks begeleid ik familieopstellingen in een kleine setting. 
Er is per keer ruimte voor 2 mensen om een vraag in te brengen en er kunnen maximaal 7 mensen deelnemen als representant. Kijk op levensecht/familieopstellingen voor de precieze data.

 

Over Leontien van der Plas | Leidschendam

Levensecht is een praktijk voor familieopstellingen, familierelaties en persoonlijke groei in Den Haag. Leontien van der Plas is de praktijk in 2015 gestart, vanuit de diepe wens om mensen inzicht te geven. “Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf en de relaties in je familie beter. Dat geeft je de ruimte om in vrijheid je eigen keuzes te maken” vertelt ze. “Zo word je steeds meer compleet en dus authentiek, levensecht.”

Bij Levensecht ben je welkom voor een workshop, een sessie met een individuele opstelling of individuele begeleiding & coaching. De begeleiding door Leontien is rustig, veilig, betrokken en deskundig.

Welkom!

Agenda Levensecht


Foto 4 Leontien van der Plas Foto 8 Leontien van der Plas Klik om te vergroten

Levensecht
Leontien van der Plas


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Administratieve dienstverlening Body Stress Release Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Den Haag
Bewust Den Haag

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!