Ruudhanou.com/Othertongue | Den Haag

De punt com in de naam van mijn bedrijf staat voor resultaat met online communicatie. Zo bouw ik betaalbare, professionele websites op maat in de huisstijl. Dat doe ik in WordPress, het meest gebruikte, gratis CMS. En die basis vul ik aan met veelal gratis plugins, voor extra functionaliteit.

Mijn uitgangspunt is echter niet de techniek, maar de communicatieve werking. Tekst en beeld speelt daarbij een grote rol. Vandaar dat ik ook adviseer over webteksten en bijzondere beelden. En over zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast kunnen animaties een pagina op je website of op social media op een zinnige manier verlevendigen. Die maak ik ook, bijvoorbeeld in de vorm van businesssprookjes. Dat zijn korte animatiefilms (zie onder) met een vleugje humor, waarin ik jouw meerwaarde op een opvallende manier uitvergroot. Met zo'n animatie kun je je website verrijken, een kick-off aan je presentatie geven en eenvoudig veel 'likers' en 'delers' aanspreken op social media. Tot slot bied ik je met mijn beeldtaal Othertongue een gratis mogelijk aan op super eenvoudig op te vallen met je communicatie. Een zinnetje (motto, missie, citaat, pay-off) in de vorm van een strookje beeldjes prikkelen direct de nieuwsgierigheid.

Ik werk graag voor professionals die andere mensen en daarmee de wereld wat beter maken. 

Ik ben dan ook speciaal op zoek naar coaches, trainers, behandelaars, therapeuten en adviseurs, die ik aan meer omzet kan helpen via een vertrouwenwekkende website.

Over Ruud Hanou | Den Haag

Ik ben een communicatiespecialist met meer dan dertig jaar ervaring. Als ik deze mag inzetten dan doe ik dat liever voor de mooier- en betermakers van deze wereld. En als ik deze professionals kan helpen succesvol te zijn is een opgaande spiraal naar een betere wereld mogelijk.


Foto 4 Ruud Hanou Foto 1 Ruud Hanou Klik om te vergroten

Othertongue.com
Ruud Hanou


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag