Ruimte voor betekenisvolle activiteit en verbinding | Den Haag

Per november 2019 is de ruimte in Leidschenveen niet meer beschikbaar. De passie leeft echter onverminderd voort, zoals omschreven in onderstaande introductie! Heb je dan ook interesse om van het netwerk/de diensten of ideeën van SOUL e/o THUIS! gebruik te maken, stuur dan even een bericht!

Medio 2017 is SOUL onstaan, wat staat voor Spirituele Ontmoeting & Uitwisseling Leidschenveen.
Geboren vanuit de wens om een plek te creeëren voor Den Haag (Oost) en omstreken, waar mensen samenkomen in ontwikkeling, bewustwording, groei en verbinding.
Waar veel genoten mag worden van mooie workshops, muzikale evenementen, informatieve bijeenkomsten, ceremonieën etc.
Waar innerlijke deuren geopend mogen worden, waardoor bezoekers/deelnemers én aanbieders nog meer kunnen stralen en stromen!

SOUL is basis van THUIS!, praktijk voor ademwerk en holistische massage (thuisinjelijf). Daarnaast heeft zij een levendige agenda met verschillende inspirerende activiteiten.
Zoek je een plek voor het organiseren van jouw eigen activiteit? De ruimte kan worden gehuurd, waarbij je van het netwerk en de agenda van SOUL gebruik kunt maken. Ook samenwerking behoort tot de mogelijkheden; binnen het netwerk wisselen we graag uit.

We shine brighter together!

Over Esther Hanewinckel | Den Haag

Mijn naam is Esther Hanewinckel (1975). Na 9 jaar in Zeeland te hebben gewoond, ben ik in mei 2015 in Den Haag (Leidschenveen) neergestreken. Ik ben sinds ca 1995 werkzaam als masseur en sinds 2009 daarnaast als rebirther.

Massage, ademwerk en andere vormen van lichaamswerk zijn middelen om je te helpen vrijheid, overgave en diepe ontspanning te ervaren, (oude) pijn te helen en weer contact te maken met je essentie. Door te bewegen, lucht en geluid te geven aan en contact te maken met je eigen lichaam en met anderen, leer je ervaren wat jouw lijf en de wijze waarop je naar de wereld om je heen kijkt je kan vertellen over jouw verlangens, behoeften en wensen, maar ook wat de angsten, onzekerheden en overtuigingen zijn die je belemmeren volledig te zijn wie je graag wilt zijn. Op deze wijze creëer je ruimte om te groeien naar jouw volledige, ongecensureerde en onbelemmerde zelf.

Deze werkwijzen hebben mij enorm ondersteund in mijn eigen groeiproces. Voor anderen in dit proces steunend, en van deze groei getuige te mogen zijn, vervult mij nog dagelijks met enorme dankbaarheid en vreugde!

Naast het bieden van individuele begeleiding op dit gebied in mijn praktijk THUIS!, geniet ik enorm van netwerken en faciliteren. Hieruit is SOUL ontstaan; een sfeervolle plaats voor ontmoeting en verbinding in Leidschenveen, met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten. Al of niet in cocreatie met collega's, altijd vanuit de wens om samen een mooiere wereld te creëren.

We shine brighter together!


Foto 7 Esther Hanewinckel Foto 8 Esther Hanewinckel Klik om te vergroten

SOUL
Esther Hanewinckel


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag