Ruimte voor betekenisvolle activiteit en verbinding | Leidschenveen

Medio 2017 is SOUL onstaan, wat staat voor Spirituele Ontmoeting & Uitwisseling Leidschenveen.
Geboren vanuit de wens om een plek te creeëren voor Den Haag (Oost) en omstreken, waar mensen samenkomen in ontwikkeling, bewustwording, groei en verbinding.
Waar veel genoten mag worden van mooie workshops, muzikale evenementen, informatieve bijeenkomsten, ceremonieën etc.
Waar innerlijke deuren geopend mogen worden, waardoor bezoekers/deelnemers én aanbieders nog meer kunnen stralen en stromen!

SOUL is basis van THUIS!, praktijk voor ademwerk en holistische massage (thuisinjelijf). Daarnaast heeft zij een levendige agenda met verschillende inspirerende activiteiten.
Zoek je een plek voor het organiseren van jouw eigen activiteit? De ruimte kan worden gehuurd, waarbij je van het netwerk en de agenda van SOUL gebruik kunt maken. Ook samenwerking behoort tot de mogelijkheden; binnen het netwerk wisselen we graag uit.

We shine brighter together!

Het betreft een ruime (38,5 m²), lichte en sfeervolle ruimte, geschikt voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een lezing/presentatie (max 20 pers.), workshop/proefles (max 10 pers.), huiskamerconcert of muziekles.

De huur wordt altijd in overleg en naar redelijkheid afgestemd en is inclusief gebruik van water, toilet, verwarming en indien gewenst stereo, piano en matrasjes. Flipover, extra stoelen en koffie/thee in overleg.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf A4/A12 en metrostation Leidschenveen
Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bezoekers en huurders die die je voorgingen, zijn erg enthousiast. Op de websites kun je ervaringen lezen én natuurlijk in de agenda kijken welke fijne activiteiten er reeds zijn gepland!

Over Esther Hanewinckel | Leidschenveen

Mijn naam is Esther Hanewinckel (1975). Na 9 jaar in Zeeland te hebben gewoond, ben ik in mei 2015 in Den Haag (Leidschenveen) neergestreken. Ik ben sinds ca 1995 werkzaam als masseur en sinds 2009 daarnaast als rebirther.

Massage, ademwerk en andere vormen van lichaamswerk zijn middelen om je te helpen vrijheid, overgave en diepe ontspanning te ervaren, (oude) pijn te helen en weer contact te maken met je essentie. Door te bewegen, lucht en geluid te geven aan en contact te maken met je eigen lichaam en met anderen, leer je ervaren wat jouw lijf en de wijze waarop je naar de wereld om je heen kijkt je kan vertellen over jouw verlangens, behoeften en wensen, maar ook wat de angsten, onzekerheden en overtuigingen zijn die je belemmeren volledig te zijn wie je graag wilt zijn. Op deze wijze creëer je ruimte om te groeien naar jouw volledige, ongecensureerde en onbelemmerde zelf.

Deze werkwijzen hebben mij enorm ondersteund in mijn eigen groeiproces. Voor anderen in dit proces steunend, en van deze groei getuige te mogen zijn, vervult mij nog dagelijks met enorme dankbaarheid en vreugde!

Naast het bieden van individuele begeleiding op dit gebied in mijn praktijk THUIS!, geniet ik enorm van netwerken en faciliteren. Hieruit is SOUL ontstaan; een sfeervolle plaats voor ontmoeting en verbinding in Leidschenveen, met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten. Al of niet in cocreatie met collega's, altijd vanuit de wens om samen een mooiere wereld te creëren.

We shine brighter together!


Foto 8 Esther Hanewinckel Foto 7 Esther Hanewinckel Klik om te vergroten

SOUL
Esther Hanewinckel


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Acupunctuur Ademtherapie Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Den Haag